Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Leidingmarkering - CLP

Uw gebouwen zijn slechts veilig indien u ook een efficiënte markering van uw leidingen voorziet. Daarom stelt Seton u een compleet gamma aan etiketten en stickers voor, conform de CLP-norm, om alle stoffen in uw leidingen te identificeren. In het linkermenu vindt u een waaier aan leidingmerkers, zowel voor water- als gasleidingen, maar ook leidingmarkering voor zuren, stoom, lucht, enz.

1-92 van 355 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Gepersonaliseerde merkers van leidingen CLP - Seton raadt aan :

De door Seton voorgestelde leidingmerkers laten u toe elke leiding te identificeren, wat de inhoud ook is: basen en zuren, water, ontvlambare vloeistoffen, gassen, enz.

Bovendien geven de pijlen op onze merkers u een idee van de stroomrichting van het product in kwestie. Het is verplicht de leidingen te markeren aan elk verbindingspunt, zodat men op elke plaats weet welke vloeistof of welk gas er door de leidingen stroomt.

Om aan uw behoeftes te kunnen beantwoorden, bieden wij u een uitgebreid, hoogwaardig en soepel gamma leidingmerkers aan, conform de huidige reglementering. Zo zijn ook de verschillende stoffen die door een leiding kunnen stromen verdeeld in een aantal groepen, volgens de norm NBN 69. Elke groep heeft een bepaalde identificatiekleur.

Ontdek hier onze informatie over de CLP / GHS reglementering.