Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Magazijnrekken

Advies nodig? Advies nodig? Welk rek past het best bij uw producten? Voor een optimale opslag van uw producten, materialen en goederen schaft u best industriële rekken aan. Rekken zorgen er namelijk voor dat u plaats wint doordat u producten in de hoogte kan stapelen. Bovendien is het veel gemakkelijker om uw producten te ordenen op een rek. Een duidelijke structuur in de schikking van uw producten op het rek zorgt ervoor dat u snel uw producten terugvindt en kostbare tijd wint.
Ontdek alle oplossingen en opties hieronder!

11 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ – Magazijnrekken

De schikking van goederen is een belangrijk onderdeel van de opslag en omloop van producten. Vaak wordt een rek gebruikt om producten op een ordentelijke manier te stapelen.

Welk rek in welke omgeving?

Welk rek u nodig heeft, hangt af van de omgeving waarin u werkt:

  • Industrieel rek: past perfect in een winkel of magazijn.
  • Gegalvaniseerd rek: het rek is bestand tegen vettige producten en oliën en dient voor opslag in vochtige omgevingen.
  • Rek met lekbakken: dient om gevaarlijke producten op te bergen en gaat (milieu)verontreiniging tegen.
  • Speciale rekken (bijvoorbeeld: Cantilever rekken): dienen om lange en zware producten te stapelen. U kan er bijvoorbeeld leidingen en planken op leggen in verticale of horizontale stand.

Welk rek moet u aanschaffen volgens het gewicht van de producten dat erop moet komen?

Hoe u een rek ordent, hangt af van het type goederen dat u erop wil zetten. Zware producten hebben een aangepast rek nodig dat grote gewichten kan dragen. Hetzelfde geldt voor lange producten (planken, plakkaten, enzovoort). Denk eraan om uw rek aan te passen aan het gewicht van uw producten:

  • Lichte gewichten (100 tot 250 kg per niveau)
  • Gemiddelde gewichten
  • Zware gewichten (maximaal 500 kg per niveau)

Opgelet: Voor een optimale veiligheid stapelt u best de zwaarste goederen onderaan op het rek.

Aankoopgids – Magazijnrekken

Seton stelt een breed gamma aan professionele rekken voor. Zo kan u opteren voor een polyvalente en veilige opslag. Het rek wordt geleverd als kit zodat u het makkelijk in elkaar kan steken. De meerderheid van onze producten zijn uitbreidbaar.

Als uw behoeftes omtrent opslagmiddelen evolueren, is dat zeker geen probleem, want u kan steeds nieuwe elementen toevoegen aan een rek. U kan nieuwe niveaus toevoegen en zo uw ruimte nog meer optimaliseren.

Onze opslagmogelijkheden zijn allemaal conform aan de industriële normen in België. De rekken in staal, afgewerkt met epoxy, zijn stevig en bieden een uitzonderlijke bescherming. Seton zorgt voor een uitstekende kwaliteit die haar klanten tevreden stelt.

Complementaire producten

Bescherm uw gestapelde producten door antivalroosters voor het rek te plaatsen. Deze beschermende roosters zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en passen zich aan aan elk type opslag.

Seton stelt ook afrasteringen voor die zorgen voor meer veiligheid en die uw rekken afsluiten zodat er geen producten af vallen. Stootranden beschermen het rek tegen potentiële botsingen met laad- en losvoertuigen.
Seton heeft ook een gamma ontworpen waarmee u uw rekken kan ordenen. Dat gamma bestaat voornamelijk uit bakken (zoals stapelbakken en bakken met opberglades).