Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Rookverbod

Sinds 1 januari 2004 geldt in België het recht op een rookvrije werkplek. Daarnaast mag er ook niet langer worden gerookt op plekken die bedoeld zijn voor gemeenschappelijk gebruik of die voor het publiek toegankelijk zijn. Voorzie uw gebouwen van borden en affiches "Verboden te roken" om deze regels te verduidelijken. U vindt in dit gamma niet alleen verbodspictogrammen voor het roken, maar ook verschillende pictogrammen die elke vorm van vuur verbieden. Alle pictogrammen zijn beschikbaar in verschillende formaten en uitvoeringen.

1-92 van 112 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Of u nu in orde wil zijn met de geldende rookwet, of u wil elk brandrisico vermijden in de buurt van uw ontvlambare producten, het plaatsen van een pictogram "Verboden te roken" of "Open vlam verboden" is steeds gerechtvaardigd.

Zo is het bijvoorbeeld in een tankstation erg belangrijk dat men de klanten eraan herinnert wat voor een risico het inhoudt te roken of een aansteker te gebruiken in de buurt van de pompen.

In dit gamma vindt u allerlei borden voor het aantonen van een rookverbod, alsook verschillende soorten pictogrammen voor het verbod op open vlammen en vuur. Bovendien vindt u hier ook verschillende pictogrammen die het gebruik van een elektronische sigaret verbieden.

Ontdek snel alle mogelijkheden voor uw verbodssignalering ivm het roken in of rondom uw gebouwen. Neem ook een kijkje in ons gamma van Informatieborden rokerszone , alsook onze Uitrusting voor rookruimtes buiten , om uw rokerszones gepast in te richten.

Enkel geïntereseerd in verbodssymbolen conform de norm EN ISO 7010? Gebruik dan de filters in de linkerkolom om uw selectie te maken.