Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Brandbestrijdingsmiddelen

Seton laat u kennismaken met het materiaal voor brandbeveiliging ter bescherming van uw werknemers, bezoekers en gebouwen. In deze categorie vindt u alles wat u nodig heeft, gaande van een brandblusser tot een zandbak, alsook verschillende signaleringsborden en blusdekens. Met dit materiaal blust u de eerste vlammen en vermijdt u dat het vuur zich verder verspreidt.

47 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Naast materiaal voor brandpreventie, moeten bedrijven die werknemers en/of bezoekers ontvangen ook beschikken over materiaal voor brandbeveiliging, zodat een beginnend vuur gedoofd kan worden. In dit gamma aan brandbestrijdingsmiddelen vinden we uiteenlopende instrumenten terug: brandblussers, brandkranen, blusdekens, zandbakken, enz.

Deze uitrusting maakt het mogelijk de vlammen te bedwingen of ze zelfs volledig te doven, zonder direct beroep te moeten doen op de brandweer.
Een correcte brandbeveiliging van uw gebouwen bestaat uit verschillende maatregelen (evacuatie-oefeningen, installatie van detectoren, alarmen, enz.), en het plaatsen van brandbestrijdingsmiddelen is daarbij één van de belangrijkste.

Om te bepalen hoeveel brandblussers u moet voorzien binnen uw bedrijfsgebouwen, worden uw gebouwen ingedeeld in projecteringszones. Deze zones worden bepaald op basis van het brandrisico en de functie van de desbetreffende ruimte. Het aantal brandblussers dat minimaal aanwezig moet zijn hangt af van de oppervlakte van de zone, en de inhoud van de brandblusser.

Graag laten wij u ook onze Detectoren en rookmelders en Borden en pictogrammen Brandpreventie ontdekken voor een nog completere bescherming.