Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Inventarisetiketten

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw inventaris beheren met onze stickers? Een ordentelijk ingericht magazijn is een must voor een goed functionerend bedrijf. Om uw goederen vlug en gemakkelijk te inventariseren, stelt Seton u zijn assortiment inventarisetiketten voor.
De inventarisstickers zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en materialen, met of zonder tekst. Als u de inventarisstickers gebruikt om een vastgelegde kleurcode te geven aan uw goederen of documenten, bespaart u tijd bij het opmaken van de inventaris en vermindert u de kans op fouten.

30 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Inventarisstickers van Seton brengen overzicht in uw magazijn


Met inventarisstickers en inventarisetiketten creëert u een overzichtelijke situatie in uw magazijnen. U kunt de stickers goed zichtbaar kleven op uw rekken, goederen en documenten.
  • Met de kleine blanco stickers geeft u een kleurcode aan.

  • Ook onze genummerde stickers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

  • U kunt de blanco inventarisetiketten beschrijven met een eigen tekst.

  • We bieden ook een aantal etiketten met een voorgedrukte standaardtekst.

Goederen en documenten die voorzien zijn van een inventarissticker zijn in één oogopslag te herkennen. Op die manier wint u heel wat tijd.
  • Inventarisetiketten zijn een onvolprezen hulpmiddel bij het opmaken van de inventaris.

  • Dankzij de inventarisetiketten in verschillende kleuren kunt u duidelijke kleurcodes hanteren.

  • Stickers op rol zijn heel handig om vlug en foutloos te werk te gaan.

  • We kunnen de inventarisetiketten leveren in grote verpakkingen voor gebruik in grote hoeveelheden.

  • U hebt de keuze tussen stickers met een permanente kleeflaag en herpositioneerbare stickers.

Gekleurde blanco inventarissticker

De gekleurde ronde stickers van papier op rol en de gekleurde ronde stickers van vinyl op rol worden vaak gebruikt om goederen te identificeren tijdens inventarissen en inspecties, maar eigenlijk kunnen ze voor van alles en nog wat gebruikt worden. Als u veel stickers nodig hebt, is het promopack 2 + 1 rollen met ronde stickers een bijzonder interessante aanbieding. Op de beschrijfbare controlestickers met gekleurde ringen van papier kunt u uw eigen tekst op een witte achtergrond schrijven en tegelijk een kleurcode hanteren.

Genummerde inventarissticker

De multifunctionele, genummerde stickers van papier zijn genummerd in korte, opeenvolgende reeksen. Deze inventarisstickers passen zich aan alle oppervlakken aan, plat of gebogen. Ze zijn ideaal om vlug uw stock te tellen.

Inventarissticker met tekst

De stickers met permanente kleeflaag met voorgedrukte tekst hechten uitstekend en vallen goed op. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om aan te geven wat de bestemming is van een product of document: boekhouding, magazijn, commerciële dienst, retour voorraad ... De inventarisstickers met permanente kleeflaag 'geteld datum', 'receptie datum' of 'inventaris datum' zijn beschrijfbaar met een permanente marker. Zo kunt u de flux van goederen in uw magazijn probleemloos opvolgen. De inspectiestickers met herpositioneerbare kleeflaag 'geteld' vergemakkelijken het tellen van uw stock. Ze zijn in een oogwenk aan te brengen maar u kunt ze ook verplaatsen zo vaak u wilt.

Andere stickers voor uw magazijn

Een grote keuze aan stickers voor kwaliteitscontrole vindt u op deze pagina.

Meer informatie over inventarisetiketten? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.