Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Afzetpalen voor magazijn

Afzetpalen met kettingen of met linten zijn een uitstekende oplossing wanneer uw opslagplaats geregeld heringericht moet worden. Sommige sectoren vereisen namelijk een grote flexibiliteit op vlak van inrichting en daarvoor zijn deze producten ideaal. Met deze afzetpalen kunt u naar wens ruimtes creëren en zones afsluiten, en dat op een heel zichtbare manier.

42 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Waarvoor dienen afzetpalen?


In functie van bijvoorbeeld het vervoer en opslag van goederen moeten sommige magazijnen geschikt zijn om steeds heringericht te worden. Daarnaast moet er soms een werk- of gevarenzone afgebakend worden om ongelukken te vermijden. Daarvoor gebruikt u het best deze afbakeningspalen met ketting of met lint. Vergeet ook niet om Borden en pictogrammen Gevaar te plaatsen.

Hoe werken deze producten?


Deze palen worden onderling met elkaar verbonden aan de hand van een ketting of een lint. Zo kunt u gangen en zones creëren, maar ook ruimtes afsluiten door de toegang voor niet-geautoriseerde personen te verhinderen. Onze Borden en pictogrammen Verboden toegang helpen u daar ook bij trouwens.
Dankzij de metalen ringen kunt u gemakkelijk een ketting bevestigen en de palen voor linten zijn voorzien van een gleuf. Zo hebt u in een handomdraai uw opslagruimte ingericht zoals u wilt.

Bovendien zijn deze afzetpalen uitstekend zichtbaar dankzij hun opvallende kleur die contrasteert met de achtergrond. Daarnaast zijn ze heel mobiel; u kunt ze gewoon met hand vastnemen en verplaatsen. Dat maakt deze palen heel praktisch in gebruik.

Zoekt u eerder afzetpalen voor op een werf, neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie Werfsignalisatie .