Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Gelaatsschermen

In functie van uw activeit kan een verstevigde gelaatsbescherming noodzakelijk zijn. Om het best aan uw behoeften en verwachtingen te beantwoorden stelt Seton u een gamma voor aan gelaatsschermen, laskappen en vervangingsschermen, speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen zware schokken, voornamelijk bij laswerken en spattende vloeistoffen.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Gelaatsschermen en laskappen bieden u een uitstekende bescherming tegen mechanische alsook bepaalde chemische risico's. In tegenstelling tot Overzetbrillen en ruimzichtbrillen zijn de gelaatsschermen niet afgedicht en zorgen ze niet voor een optimale bescherming tegen mist en stof. Opteer voor een gezichtsscherm tijdens laswerken of activiteiten met een hoog-energetische impact.

De keuze van een gelaatsscherm of masker hangt af van uw behoeften.
Wij raden u een scherm van polycarbonaat aan in geval van schokken en stoten. Acetaat wordt aanbevolen voor een gebruik in de chemische industrie, voornamelijk bij de behandeling van oplosmiddelen. Met een groen scherm bent u verzekerd van een bescherming tegen vonken en fel licht.

Een gelaatsscherm beantwoordt ook aan bepaalde normen:
De norm EN 175 specificeert het materiaal dat een bescherming biedt tegen schadelijke optische straling en las- en snijmethoden.
De norm EN 379 definieert de specificaties voor lasfilters.

Enkel goed onderhouden materiaal verzekert een optimale bescherming. Gebruik onze reinigende doekjes en sprays om de levensduur van uw gelaatsschermen en maskers te verlengen. Geef uw gelaatsschermen een tweede leven door het veiligheidsscherm te vervangen zodra het tekens vertoont van krassen of schokken.

Plaats tevens één van onze Gebodsborden en -pictogrammen PBM om het dragen van een gelaatsscherm aan te moedigen.