Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Overzetbrillen en ruimzichtbrillen

Seton biedt u een breed gamma aan ruimzichtbrillen aan voor een optimale bescherming van de ogen en het gebied errond. Hun elastische hoofdband verzekert de afdichting en beschermt de gebruiker tegen druppeltjes. Ze worden aanbevolen in de bouwwsector en bij slijp- en boorwerken. Bepaalde modellen zijn ook uitermate geschikt als overbril, indien de gebruiker reeds een correctiebril draagt.

13 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

De sectoren die het meest worden getroffen door oogletsels zijn de bouw en openbare werken, metaalbewerking en gezondheidszorg. In deze industrieën is het dragen van een brilmasker onontbeerlijk en vaak ook verplicht. Naargelang het model biedt dit type veiligheidsbril een uitstekende bescherming tegen middelzware schokken, druppeltjes, gas, fijn stof (minder dan 5 µm), grof stof (meer dan 5 µm), spatten van gesmolten metaal en hete stoffen alsook UV-, infrarood-, laser-, en zonnestralen. Ze zijn te verkiezen bij glaswerken, de behandeling van bloed of andere mogelijk besmettelijke vloeistoffen, de herstelling van voertuigen, versnippering en tuinonderhoud zoals het snoeien en kappen van bomen.

Uit de keuze aan brilmaskers u aangeboden door Seton, beschikken sommigen over en rechtstreeks of onrechtstreeks ventilatiesysteem, voor een betere luchtstroom en minder condensvorming. Deze modellen zijn aanbevolen voor werkzaamheden in warme en vochtige omgevingen. Dankzij hun brede gezichtsveld combineren deze maskers de hoge vereisten inzake veiligheid met een goed comfort en ergonomie.

Als werkgever bent u verplicht te waken over het juiste gebruik van PBM. Om te verzekeren dat het dragen van oogbescherming in de gevarenzones gerespecteerd wordt, kunt u kiezen voor één van onze Gebodsborden en -pictogrammen PBM .