Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Parkeerbeugels

Om de ruimte binnen uw gemeenschap of bedrijf gemakkelijk in te richten en af te bakenen, stelt Seton u een breed gamma aan parkeerbeugels voor, al al dan niet inklapbaar. Plaats de beugels aan de ingang, of meteen op de parkeerplaatsen, waardoor u de toegang en de organisatie van uw parkings kunt controleren. Voor meer veiligheid is er ook ons Aanrijdbeveiliging om gevaar te signaleren.

19 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Om uw parking in te richten en uit te rusten, biedt Seton praktische oplossingen aan in functie van uw behoeften.

Parkeerbeugels worden gebruikt om de toegang tot parkeerplaatsen te regelen. Deze stevige beugels hebben meestal drie bevestigingspunten, waardoor u gemakkelijk parkeerplaatsen kunt beschermen of vrijmaken. Bekijk zeker ook onze praktische Automatische parkeerbeugel met afstandsbediening , die vanuit uw voertuig wordt beheerd en zich in een recordtijd opstelt (5 seconden)!

Hetzelfde systeem bestaat in de vorm van inklapbare verkeerspalen om de toegang tot gereserveerde parkeerplaatsen te toe te laten of te beletten. De parkeerpalen zijn gemakkelijk installeerbaar en vormen een discrete oplossing eenmaal ingeklapt.