Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Parkeerbeugels

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw parking inrichten met parkeerbeugels? Als u gereserveerde parkeerplaatsen hebt, is het altijd een goed idee om een inklapbare parkeerbeugel te installeren. Niets is immers zo vervelend als aankomen bij uw eigen parkeerplaats en vaststellen dat die al ingenomen is door een vreemde wagen.
U kunt de antiparkeerbeugel aanbrengen voor de parkeerplaats of te midden van de parkeerplaats, zodat het onmogelijk is om er ongewenst een auto te parkeren.
Als de parkeerbeugel opgeklapt wordt terwijl uw voertuig op de parkeerplaats staat, beschermt hij ook het voertuig tegen aanrijdingen.

19 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Inklapbare parkeerbeugels verhinderen verkeerd parkeren


De inklapbare parkeerbeugels van Seton zijn stevige constructies, meestal met drie steunpunten, waarmee u efficiënt de toegang tot uw parkeerplaatsen kunt regelen. Met een antiparkeerbeugel beveiligt u uw persoonlijke parkeerplaatsen en misschien ook die van uw werknemers of vaste bezoekers. U ontgrendelt de antiparkeerbeugel in een handomdraai met het bijgeleverde slot of zelfs vanuit de auto met een afstandsbediening. Hetzelfde systeem bieden we ook in de vorm van neerklapbare verkeerspalen. Deze parkeerpalen zijn gemakkelijk installeerbaar en vormen een discrete oplossing als ze neergeklapt zijn.
Een automatische of handmatige parkeerbeugel is de perfecte oplossing om de toegankelijkheid van uw parkeerplaatsen te beheren.
  • Maak parkeerplaatsen wel of niet toegankelijk.

  • Verhinder verkeerd parkeren op een eenvoudige manier.

  • Hou een gewenst aantal parkeerplaatsen vrij.

  • Kies uit een groot aantal modellen parkeerbeugels.

  • Al onze modellen zijn inklapbaar.

  • U ontgrendelt de parkeerbeugel met een slot.

  • Retroreflecterende elementen zorgen voor meer zichtbaarheid.

Handmatige parkeerbeugels

De standaard parkeerbeugel met hangslot is gemakkelijk te installeren en wordt in een handomdraai rechtgezet en neergeklapt. Hij wordt ontgrendeld met een cilinderslot. Bij de parkeerbeugel met grote weerstand hebt u de keuze tussen verschillende soorten sleutels.

Automatische parkeerbeugels

De standaard neerklapbare parkeerbeugel is een robuuste barrière die automatisch vergrendeld wordt als u hem rechttrekt. Bij de neerklapbare parkeerbeugel met schokdempers zorgen de voetplaatjes bovendien voor een betere schokbestendigheid. De voordelige compacte parkeerbeugel uit gegalvaniseerd staal is de ideale oplossing als u een hele reeks parkeerplaatsen op uw terrein wilt uitrusten met aparte parkeerbeugels. De parkeerbeugel met centrale voet heeft maar één bevestigingspunt maar hij heeft een extra grote, afgeronde voet voor een goede stabiliteit en bescherming van de banden.

Parkeerbeugels op sokkel

De parkeerbeugel op rubberen sokkel is bestand tegen veel en zwaar verkeer. Als de parkeerbeugel plat ligt, komt hij niet boven de sokkel uit. Auto's en zelfs vrachtwagens tot 20 ton kunnen er zonder probleem over rijden. Materiaal om de beugel te bevestigen op asfalt wordt meegeleverd.

Flexibele parkeerbeugels

De flexibele parkeerbeugel voor brandweer is ideaal om de toegang tot uw parkeerruimte te beheren voor auto's en brandweerwagens. De flexibele boog uit polyurethaan voorkomt schade aan het voertuig bij aanrijding. Het model met brandweersleutel kan alleen ontgrendeld worden met een brandweersleutel. Gebruik de verstevigde bevestiging voor flexibele parkeerbeugel voor brandweer voor extra stevige bevestiging.

Parkeerbeugels met afstandsbediening

Dankzij de automatische parkeerbeugel met afstandsbediening kunt u uw parkeerplaats vergrendelen of vrijmaken zonder uit te stappen. Het neerklappen duurt maar vijf seconden. De afstandsbediening werkt met een herlaadbare batterij. Een schokdempende veer vermijdt dat de parkeerbeugel breekt als hij geforceerd neergeklapt wordt. Precies hetzelfde gebruiksvriendelijke systeem vindt u bij de parkeerbeugel met afstandsbediening, maar deze werkt op zonne-energie. Neem ook een kijkje naar ons uitgebreide gamma producten voor aanrijdbeveiliging.

Meer informatie over onze parkeerbeugels? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.