Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

EHBO Medicijnkasten

Rust uw werkplaatsen uit met EHBO-materiaal aangepast aan de aard van de bedrijfsrisico’s. Zorg er bovendien voor dat dit materiaal gemakkelijk toegankelijk is. Seton stelt u een gamma aan apotheekkastjes voor om het benodigde materiaal om blessures te verzorgen na een arbeidsongeval ter beschikking te stellen van de werknemers.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een apotheekkastje moet toegankelijk zijn en het moet indien mogelijk op slot zijn. De personen aangeduid door de werkgever zijn hiervoor verantwoordelijk. Zij worden EHBO-verantwoordelijken op het werk genoemd en staan in voor de opvolging ervan (bijvoorbeeld door het vervangen van vervallen van producten).
Wat moet een apotheekkastje in het algemeen bevatten?
Een apotheekkastje in een onderneming moet nooit orale geneesmiddelen bevatten zoals paracetamol of aspirine. In het algemeen vindt men er producten terug zoals ontsmettingsmiddelen, crèmes tegen snijwonden of pijn, klein verzorgingsmateriaal (splinterpincet, verbandschaar, …) en kompressen. Ontdek onze EHBO- en verzorgingsproducten om uw apotheekkasten aan te vullen evenals onze keuringsstickers om de geldigheid van uw producten te controleren.