Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Wandfolderhouders

In deze categorie vindt u verschillende modellen folderhouders om aan de muur te bevestigen. Ze zijn ideaal om al uw documenten, tijdschriften, communicatie etc. uit te hangen in uw kantoren en onderneming.
Kies het model dat het best bij uw noden past. Onderaan de pagina lees je meer over de mogelijkheden.

11 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Wat is het nut van het inrichten van uw werkomgeving?

In uw kantoren, ondernemingen, ziekenhuizen, openbare instellingen etc. is de weergave en de organsiatie van documenten erg belangrijk.
U zult merken dat het vaak overzichtelijker is als u uw documenten, tijdschriften en dergelijke kunt uithangen of sorteren en opbergen. Niet alleen voor uzelf maar ook voor de bezoekers bijvoorbeeld.

De voordelen van onze folderhouders

- Tijdswinst bij uw activiteiten: de documenten zijn opgeborgen en georganiseerd volgens, type, belang ... waardoor u geen tijd meer verliest met zoeken naar het juiste document.
- Meer ergonomie op uw werkplek: bevestig de documenthouders op de gewenste hoogte voor meer comfort. Zo moeten uw werknemers zich niet meer bukken om een document te nemen. Vervolledig uw uitrusting verder met onze producten voor Ergonomie op de werkplek .
- Documentbescherming: een ongelukje is snel gebeurd, een omgestoten koffiemok, een balpen die uitloopt, etc. Dankzij deze bescherming is uw document veilig.
- Door de houders aan de muur te bevestigen spaart u plaats op uw bureau. Minder papieren leidt tot meer orde en netheid.
- Kies tussen verschillende afmetingen in functie van het formaat van uw documenten: 1/3 A4, A3, A4, A5.
- Verschillende kleuren voor een moderne look, aangepast aan uw lokalen.
- Meerdere configuraties mogelijk: één of meerdere vakjes voor extra opties.
- Vereenvoudigde organisatie: kleef Blanco etiketten in een kleurcode op de vakjes om meer overzicht te creëren en gericht een document te kunnen zoeken.
- De plastic modellen zijn duurzaam en gaan lang mee.
- De metalen modellen zijn ideaal voor grotere stapels.

Mogelijke toepassingen

- De uitstalling in expositiezalen, op beurzen, balies, vergadertafels etc.
- Het uitstallen van brochures, catalogussen, prospectussen, reclamemateriaal of ander informatief materiaal.
- Kunnen ook dienen als tijdschrifthouders in wachtzalen of ontvangstzalen.
- Ideaal om een groot aantal geschreven informatie ter beschikking te stellen van klanten, zoals in reisagentschappen of bankloketten.
- Uithangen van evacuatieroute.
- Uw technische brochures in de kijker zetten door ze op ooghoogte te plaatsen naast het werkmateriaal in kwestie.

Voor gebruik in uw magazijnen, opslagplaatsen, werkplaatsen etc. raadt Seton u de Houders en hoezen voor documenten aan. Die beschermen uw documenten tegen agressieve omgevingen met stof, chemische producten, vet ...

Als de omgeving het niet toelaat om gaten te maken in de muur kunt u altijd opteren voor de Magnetische insteekhoezen voor kantoor , geschikt voor gebruik op alle metaaloppervlakken.