Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Displays voor promotiemateriaal

Promoot uw bedrijf, producten en diensten en/of verstrek uw bezoekers met belangrijke informatie dankzij dit Seton-gamma aan displays voor documenten, brochures en flyers. Ideaal voor een gebruik in inkomhallen, onthaalruimtes en winkels alsook op beurzen en congressen.

44 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Voor het informeren van uw bezoekers en het promoten van uw bedrijf stelt Seton u een gamma voor aan verschillende soorten displays voor het uitstallen en presenteren van uw documenten, brochures en flyers.

Onze brochurehouders en folderrekken, zijn uitermate geschikt voor het uitstallen van brochures, flyers en promotiemateriaal. Met onze documenthouders kunt u dan weer de nodige bedrijfsinformatie verstrekken zoals openingsuren.

Al deze artikelen zijn verkrijgbaar in twee modellen: om op de grond te plaatsen (met een standaard) of op een toonbalk.

Om uw documenten te beschermen en ze eventueel aan de muur te hangen, kunt u een kijkje nemen in ons assortiment van Display en Bescherming van documenten , waar u onder meer magnetische beschermhoezen terugvindt.

Ontdek onze Vitrinekasten voor binnen en buiten voor het uithangen van uw posters, affiches, regelementeringen, ...