Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden brandbestrijdingsmiddelen

Om een mogelijke brandevacuatie binnen uw bedrijf vlot te laten verlopen, is het van cruciaal belang om de wateraansluitpunten en brandblussers te lokaliseren. Daarom stelt Seton u haar borden en pictogrammen voor, zodat deze brandbestrijdingsmiddelen snel geïdentificeerd en gebruikt kunnen worden in de strijd tegen de vlammen.

1-92 van 117 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Brandpreventie houdt in dat men maatregelen treft om mogelijke brandschade te beperken. Voor openbare gebouwen houdt dit bijvoorbeeld in dat men het gebouw zo gaat indelen om een mogelijke brandbestrijding te vereenvoudigen, en gaat men ervoor zorgen dat de aanwezige brandbestrijdingsuitrusting (brandblussers, brandslangen, ...) snel gelokaliseerd kan worden.

Om de zichtbaarheid van deze uitrusting te versterken, kunt u borden of stickers voor blusapparaten, brandslanghaspels, enz. uithangen, zodat deze onmiddellijk herkend kunnen worden.

Het is ook mogelijk om uw gebouw te voorzien van photoluminescente borden en stickers, zodat deze ook zichtbaar zijn in geval van slechte verlichting (elektriciteitspanne, interventie 's nachts, ...).

Naast de installatie van deze borden voor het lokaliseren van brandblussers en brandhaspels, raadt Seton u aan uw signalering voor brandveiligheid aan te vullen met bijvoorbeeld onze Borden voor brandmelders en brandalarmen of onze Borden voor interventies brandweer

Wij raden u ook aan om Rookmelders te installeren, om een beginnende brand snel te detecteren dankzij een duidelijk alarm.

Zorg ervoor dat uw pictogrammen door iedereen begrepen worden! Ontdek hiervoor alle informatie op onze pagina over de norm EN ISO 7010.