Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winterproducten

Sneeuw vormt een hindernis voor het verkeer en sneeuwruimen is noodzakelijk om de veiligheid van de weggebruikers te verzekeren. Seton stelt u een volledig gamma voor aan materiaal voor het eenvoudig, snel en doeltreffend ruimen van sneeuw en strooien van zout: strooizout, zoutstrooiers, sneeuwschoppen, –schrapers en -ruimers, zoutkisten, …

49 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Prijs  
Lager dan € 20(8)
€ 20 - € 40(10)
€ 40 - € 130(13)
€ 130 - € 260(11)
Hoger dan € 290(7)
  1. 1
  2. 2

Maak uw voetpaden en parkings sneeuw- en ijzelvrij met Seton! Wij voorzien u van het nodige materiaal om sneeuw en ijzel op een voordelige en doeltreffende manier te bestrijden en zo ongelukken te vermijden.

Het ruimen van sneeuw is de eerste en onontbeerlijke fase om erna het strooien van zout te optimaliseren. Het wordt uitgevoerd met behulp van een sneeuwschop, - schraper of -ruimer.

Voor het moeiteloos strooien van zout kunt u dan weer gebruik maken van onze gebruiksvriendelijke zoutstrooiers: een handschep voor kleine oppervlakken, of een strooiwagen als het oppervak groter blijkt te zijn.

Strooizout bestaat in verschillende vormen en verpakkingen om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen: vloeibaar zout of in korrels, verpakt in een emmer, zak of Big Bag.

De zoutkist vergemakkelijkt op zijn beurt de opslag en het behoud van zout. U zout wordt netjes en vochtvrij opgeborgen tot de volgende sneeuwval!

Ten slotte is het belangrijk om u uit te rusten met persooonlijke beschermingsmiddelen die u zullen beschermen tegen de kou en zoputcorrosie. Bovendien beperkt u zo ook het risico op een val tijdens het sneeuwruimen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten