Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Strooizout

Strooizout is verkrijgbaar in verschillende vormen en verpakkingen om zo goed mogelijk te beantwoorden aan de aard van de te behandelen oppervlakken. Seton biedt u Strooizout in korrels aan en vloeibaar zout alsook dooikorrels. De bestrooiing van de grond kan preventief of curatief zijn naargelang het zout voor of tijdens de sneeuwval wordt aangebracht.

9 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :

De bestrooiing van wegen en rijbanen gebeurt na de ruiming van de sneeuw met behulp van . Dit kan preventief zijn, in het geval dat het zout wordt aangebracht om de vorming van ijs te voorkomen, of curatief, om het ijs te doen smelten eenmaal dat het werd gevormd.

Wij voorzien u van strooizout dat verkrijgbaar is in twee vormen, namelijk zout in korrels en vloeibaar zout, alsook dooikorrels.

Strooizout in zakken, verkocht per eenheid of per palet, vergemakkelijkt het vervoer en de conservering. Het zout is beschut tegen vochtigheid en wordt makkelijk opgeborgen: eenmaal open kan de zak worden bewaard of het zout worden geloosd in .

Strooizout in een emmer staat een makkelijke opening en sluiting toe; het zout wordt droog bewaard en verspilling wordt zo tegengegaan. Bovendien is het praktisch om het zout over te brengen in .

Strooizout in een Big Bag is in het bijzonder geschikt voor grote verbruikers. Het produceert minder afval in vergelijking met zout verpakt in zakken.

Vloeibaar zout, niet corrosief, doet de sneeuw en het ijs smelten in elke seconden en heeft het voordeel zowel preventief als curatief te zijn. Het blijkt heel doeltreffend te zijn wanneer aangebracht voor de sneeuwval als voorzorg alsook tijdens de sneeuwval om de sneeuw te doen smelten.

Ten slotte zijn dooikorrels minder gevaarlijk voor planten dan traditioneel zout (NaCl). Ze worden droog, gezouten of vochtig verspreid.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten