Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Zoutbakken

De opslag van zout op een droge plek is belangrijk aangezien het bijdraagt aan de conservering van het zout en de verharding ervan vermijdt. Seton stelt u een brede waaier voor aan zoutkisten om uw zout in alle veiligheid op te bergen, zowel binnen als buiten. Het grootste deel onder hen is voorzien van een schep om u zo een volledige en efficiënte uitrusting voor sneeuwruiming aan te bieden.

9 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :

De opslag van is belangrijk aangezien het bijdraagt aan een goede conservering van het zout en bijgevolg aan een efficiënte sneeuwruiming.

Met een hoge weerstand zorgen de kisten die wij u voorstellen voor een bescherming van het zout tegen vochtigheid en wordt het zout zo droog bewaard, zowel binnen als buiten.

Meerdere keuzes worden u aangeboden:

- Zoutkisten met een gemiddeld volume, van 50 tot 200l, die weinig plaats innemen en die strooizout in zakken kunnen bevatten alsook los zout.

- Zoutkisten met een groot volume, tot 450l, laten een grotere opslag toe. Stapelbaar en makkelijk hanteerbaar hebben ook zij het voordeel weinig plaats in te nemen. Zij bewaren een grote hoeveelheid zout die vervolgens uitgestrooid zal worden op de besneeuwde grond met behulp van .

- Zoutkisten op wieltjes vergemakkelijken het vervoer van het zout en het gebruik ervan op alle plekken, zelfs de moeilijk toegankelijke zoals smalle steegjes, deuropeningen, voetpaden, voetgangerszones, … De mogelijkheid om het deksel in verticale positie vast te zetten vergemakkelijkt het scheppen van het zout in de kist met een handschep.

- Zoutkisten in kit bieden u een volledige uitrusting voor een snelle en efficiënte sneeuwruiming. Ze bevatten, voor het merendeel onder hen, strooizout in zakken, een handschep, een paar handschoenen en zelfs een strooier.

Ten slotte, om het sneeuwruimen in alle veiligheid uit te voeren, denk aan de aanschaf van .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten