Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden parkeerplaatsen voor fietsen en motoren

Hebt u een plaats voorzien voor tweewielers op uw parking en u wilt die aanduiden? Dan bent u aan het juiste adres! Dit gamma bestaat uit parkeerborden voor fietsen en motoren, al dan niet voorzien van een bijkomend pictogram (overkapping, richtingspijl,...)

15 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Voor de optimalisatie van uw parkeerruimte is het aangeraden om plaats te maken voor tweewielers. Zo vermijdt u parkeerplaatsen voor auto's te reserveren ten nadele van fietsen en motoren.

Seton stelt voor om de parkeerplaatsen voor fietsen en motoren aan te duiden aan de hand van parkeerborden voor motoren of parkeerborden voor fieten, of een mix van beide indien nodig.

Deze borden zijn voorzien van bijvoorbeeld een richtingspijl of een pictogram 'overkapping' voor de parkeerplaats van een fiets.

Door parkeerplaatsen voor tweewielers te voorzien, vermijdt u teveel fietsen en motoren op het trottoir, waardoor voetgangers minder plaats hebben om zich te verplaatsen.

Ten slotte zet u werknemers en bezoekers aan om meer dit ecologisch vervoermiddel te gebruiken.

Ontdek ook ons gamma Parkeerborden .

Wij nodigen u uit om onze gamma's Overkappingen voor fietsen en motoren en Fietsrekken te ontdekken om uw ruimtes te organiseren.