Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden parkeerplaatsen voor fietsen en motoren

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw parking inrichten voor fietsers en motoren? Hebt u een parkeerterrein voor uw werknemers, klanten of bezoekers? Dan is het altijd een goed idee om ook aan fietsen en motoren te denken. In de meeste steden is het met de wagen dagelijks filerijden om op het werk te raken. Meer en meer werknemers schakelen dus over op een tweewieler. Al dan niet in combinatie met trein of bus.
Misschien stimuleert u zelf uw werknemers om vaker met de fiets naar het werk te komen uit ecologisch oogpunt. Dan is het ook maar logisch dat er in aparte parkeergelegenheid voorzien is, bij voorkeur een overdekte fiets- en/of motorstalling. Retroreflecterende borden die de weg tonen naar die parkeerplaatsen, maken het uw klanten gemakkelijk.

17 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Fietsen en motoren hebben recht op eigen parkeerplaatsen


Een speciaal ingerichte ruimte om fietsen, bromfietsen en motoren te parkeren, is altijd een meerwaarde op een parkeerterrein. Daar hoort uiteraard een specifiek parkeerbord bij. De retroreflecterende borden van Seton bestaan uit een aluminiumplaat, plat of met een rand in geanodiseerd aluminium. Ze zijn gecoat met zelfklevend reflecterend 3M-vinyl. Daardoor zijn ze perfect zichtbaar als ze 's nachts verlicht worden. Op de vierkante, blauwe borden staat de witte P van parkeren, vergezeld van een pictogram 'fietser' of 'motorrijder' en eventueel een pijl om de richting aan te duiden. De Informatieborden - Fietsenstalling zijn internationaal gestandaardiseerde aanduidingsborden met zwarte P en zwart fietspictogram. Voor openbare plaatsen, gemeentehuizen, administratiegebouwen, stations en alle locaties die toegankelijk zijn voor bezoekers.
Hebt u parkeerplaatsen beschikbaar voor klanten of bezoekers? Dan is het fijn voor fietsers en motorrijders als u ook aan hen gedacht hebt.
  • De aanwezigheid van een handige fietsenstalling zet meer mensen aan om met de fiets naar het werk te komen.

  • Bij gebrek aan een fietsenstalling worden de fietsen vaak op het voetpad achtergelaten. Dat kan hinderlijk zijn voor voetgangers.

  • Bezoekers vinden vlot de weg naar parkeerplaatsen voor fietsen en motoren als ze aangeduid zijn met herkenbare borden.

  • Retroreflecterende parkeerborden zijn ook in het donker zichtbaar. Dat verhoogt de veiligheid.

Parkeerborden voor fietsen

Het retroreflecterende parkeerbord 'fietsparkeerplaats' geeft aan waar fietsen kunnen parkeren. Bijvoorbeeld als er fietsrekken staan. Het retroreflecterende parkeerbord 'overdekte fietsenstalling' maakt tevens duidelijk dat de fietsen er droog staan.De retroreflecterende parkeerborden 'fietsparkeerplaats naar links', 'fietsparkeerplaats naar rechts' en 'fietsparkeerplaats naar boven' geven met een pijl de richting naar de fietsenstalling aan. De parkeerborden zijn te monteren op onze standaardpaal met bevestigingsbeugels voor platte borden of bevestigingsbeugels voor borden met rand.

Parkeerborden voor motoren

Het retroreflecterende parkeerbord 'motorparkeerplaats' geeft aan waar motoren en bromfietsen kunnen parkeren. De retroreflecterende parkeerborden 'motorparkeerplaats naar links', 'motorparkeerplaats naar rechts' en 'motorparkeerplaats naar boven' geven met een pijl de richting naar de parkeerplaats voor motoren aan. De parkeerborden zijn te monteren op onze standaardpaal met bevestigingsbeugels voor platte borden of bevestigingsbeugels voor borden met rand.

Parkeerborden voor fietsen en motoren

Het retroreflecterende parkeerbord 'fiets- en motorparkeerplaats' geeft aan waar fietsen, bromfietsen en motoren kunnen parkeren. De retroreflecterende parkeerborden 'fiets- en motorparkeerplaats naar links', 'fiets- en motorparkeerplaats naar rechts' en 'fiets- en motorparkeerplaats rechtdoor' geven met een pijl de richting naar de parkeerplaats voor motoren aan. De parkeerborden zijn te monteren op onze standaardpaal met bevestigingsbeugels voor platte borden of bevestigingsbeugels voor borden met rand.

Personaliseerbare parkeerborden

Op onze personaliseerbare aluminium parkeerborden plaatsen we uw eigen pictogram, logo en/of tekst in wit op een blauwe achtergrond. U kunt de gegevens invoeren via de website. Ook deze borden zijn gecoat met een zelfklevende, retroreflecterende 3M-folie klasse 1 voor zichtbaarheid 's nachts.

Geef fietsen en motoren een eigen parkeerruimte

Optimaliseer uw parkeerterrein en duid de gereserveerde plaatsen aan met goed zichtbare retroreflecterende parkeerborden.


Meer informatie over onze parkeerborden voor fietsen en motoren? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.