Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden Vergaderzaal, Cafetaria, Kleedkamer

Identificeer uw wacht- en vergaderzalen met behulp van de borden en pictogrammen uit dit gamma. Hier vindt u onder meer pictogrammen voor cafetaria's, wachtzalen of kleedkamers, waarbij u kunt kiezen tussen verschillende formaten en uitvoeringen.
Ontdek snel al onze producten!

56 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Seton laat u graag deze waaier aan borden en pictogrammen ontdekken, waarmee u uw wachtzalen, vergaderruimtes of cafetaria's kunt aanduiden.

Leid uw bezoekers en werknemers doorheen uw bedrijf door het plaatsen van pictogrammen op uw deuren en muren. Zo kan een pictogram van een vergaderzaal ervoor zorgen dat men niet zomaar de deur van deze ruimte opent en de vergadering verstoort.

Een pictogram van een cafetaria kan bovendien uw bezoekers en werknemers ertoe aanzetten om in die bepaalde ruimte te eten, en bijvoorbeeld niet in de vergaderzalen.

Uw bezoekers vinden dankzij deze informatieve signalering ook eenvoudiger en sneller uw vestiaires of wachtzalen, wat het bezoek voor hen aangenamer maakt.

Ontdek snel alle opties die wij aanbieden! Graag verwijzen we hier ook naar onze Informatieve pictogrammen toiletten alsook naar onze Kantoorinrichting en -uitrusting .