Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Seton Creator, ontwerp en personaliseer uw producten in enkele klikken!

Borden en pictogrammen

De signaleringsborden en veiligheidssymbolen stellen u in staat in alle omstandigheden te communiceren met uw werknemers en/of uw bezoekers. Of het nu gaat om risicopreventie (door het waarschuwen voor een gevaar), een verplichting of een verbod, onze signalisatie vormt een zichtbaar en duurzaam informatiepunt. Seton stelt u een breed gamma voor met stevige borden, soepele stickers of etiketten op rol, voorzien van het pictogram dat u nodig heeft.

Veiligheidssignalisatie is vandaag de dag een onontbeerlijk communicatiemiddel. Deze signalering brengt een duidelijke en nauwkeurige boodschap die vaak wordt versterkt door de aanwezigheid van een veiligheidssymbool. Pictogrammen zijn gemakkelijk te interpreteren en te begrijpen dankzij een gestandaardiseerd pictogram (conform de Europese norm EN ISO 7010), zonder enige linguïstische beperking.

De borden kunnen gebruikt worden om te waarschuwen voor bepaalde gevaren (gladde vloer, warm oppervlak, elektrisch gevaar, …) of om mensen juist aan te zetten zich te beschermen in bepaalde omgevingen (verplicht dragen van helm, veiligheidsbril, handschoenen, …). Elk van deze borden zijn ook te verkrijgen volgens de iso certificering.

Veiligheidssymbolen, zowel binnen als buiten, laten bezoekers en gebruikers ook toe zich makkelijk te oriënteren zonder tijd te verliezen. Of het nu gaat om het vinden van een parking, laaddock, wachtzaal, onthaal, … Een heldere signalering wijst uw bezoekers en werknemers de weg.

Hun aanwezigheid is ook essentieel in het geval van een noodevacuatie. De nooduitgangen dienen makkelijk herkenbaar te zijn met behulp van veiligheidspictogrammen en andere daartoe dienende middelen.

Seton stelt u tevens een brede waaier voor aan personaliseerbare borden waarop u bijvoorbeeld uw eigen logo kunt aanbrengen, een specifiek pictogram kunt plaatsen of uw eigen tekst kunt schrijven.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten