Borden en pictogrammen Gevaar op werven en in magazijnen

In een magazijn of in de buurt van werven, zijn er verschillende risico's waar u rekening mee dient te houden. Wijs uw werknemers en bezoekers op de aanwezige gevaren met behulp van geschikte waarschuwingsborden en -pictogrammen. Zo kunt u waarschuwen voor het gevaarlijke magazijnverkeer met een heftruck-pictogram, of voor een hangende lading met het bijhorende veiligheidssymbool.

1-40 van 49 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Vorm  
Driehoek(15)
Rechthoek(14)
Vierkant(3)
Materiaal  
Polyester(31)
Polypropyleen(23)
Aluminium(8)
Vinyl(4)
PVC(2)
Plastic(2)
Polyester en aluminium(1)
Hoogte  
100mm(2)
105mm(7)
150mm(7)
200mm(3)
210mm(9)
297mm(6)
30mm(1)
420mm(5)
60mm(3)
  1. 1
  2. 2

Op een werf of in een opslagplaats, is er een verhoogde kans op ongevallen. Waarschuw uw bezoekers en werknemers voor risicozones met behulp van een gevaarsbord of -pictogram, en beperk zo het aantal ongevallen.

Zeker indien men zware lasten verplaatst, dan wel met een heftruck of met een kraan, moet men erg voorzichtig zijn en duidelijke waarschuwingsborden plaatsen.

Daarom heeft Seton voor u een gamma samengesteld met verschillende nuttige producten: heftruck-pictogrammen in verschillende formaten, waarschuwingspictogrammen voor hangende ladingen of ankerpunten, en nog veel meer.

Wij raden u ook aan om een vorm van te voorzien voor uw teams, zodat alle werknemers en bezoekers optimaal beschermd worden.

Ontdek ook onze en deze extra informatie over veiligheidspictogrammen. Wenst u enkel de EN ISO 7010 pictogrammen te selecteren? Gebruik dan de filters in de linkerkolom.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten