Combinatie afvalbak-asbak

Om plaats te besparen, stelt Seton u voor om te kiezen voor de vuilnisbak met asbak. Met dit twee-in-één artikel kunt u het oppervlak dat wordt ingenomen door uw buitenbenodigdheden optimaal benutten, wat in het bijzonder voordelig is voor kleine ruimtes. Bovendien biedt dit werknemers de mogelijkheid om zich te ontdoen van afval, zoals koffiebekers of lege verpakkingen, dat vaak gepaard gaat met een sigaret.

6 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Volume  
110 l(1)
17 l(1)
17.5 l(1)
2 L(1)
36 l(1)
41 l(1)
5 L(1)
Inhoud  
1000 peuken(1)
150 peuken(1)
200 peuken(1)
2000 peuken(1)
6000 peuken(1)
750 peuken(1)
Kleur  
Zilver(3)
Zwart(2)
Grijs(2)
Inox(1)
Blauw(1)
Groen(1)
Antraciet(1)
Rood(1)
Cement grijs(1)
Zilvergrijs(1)

Voor uw buitenruimtes, in het bijzonder de zones gewijd aan rokers, is er de mogelijkheid om te kiezen voor de vuilnisbak met asbak voor buiten waarin zowel afval als sigarettenpeuken kunnen worden gegooid. Dit soort product stelt u in staat om plaats te besparen door de ruimte te beperken die zou worden ingenomen door een afzonderlijke vuilnisbak en asbak. Bovendien vergemakkelijkt dit het onderhoud aangezien er slechts één voorwerp geledigd moet worden.

De combinatie vuilnisbak/asbak heeft ook als gevolg dat de werknemers meer geneigd zullen zijn om hun afval en sigarettenpeuken op te ruimen, en zo hun steentje bijdragen om de buitenruimtes proper te houden.

Voor een beter comfort raden wij u aan de vuilnis met asbak dicht bij een rookruimte te plaatsen zoals die voorgesteld in het gamma .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten