Ergonomische werkvloermatten

Indien u iedere dag rechtstaand werk verricht, hebt u waarschijnlijk klachten in de rug of benen. Een antivermoeidheidsmat is dan precies wat u nodig hebt! Het stimuleert de bloedsomloop en is voorzien van slipvaste eigenschappen. Werk in veiligheid en zonder ongemak!

19 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Prijs  
Lager dan € 30(4)
€ 30 - € 80(5)
€ 80 - € 130(4)
€ 130 - € 180(4)
Hoger dan € 980(2)

Antivermoeidheidsmatten worden voornamelijk gebruikt op plekken die onderworpen zijn aan een herhaald heen en weer verkeer van voetgangers en vorkheftrucks. Dit ergonomische product is belangrijk om twee redenen:

1. Het verlichten van pijn in de onderrug:
Een aanzienlijk deel van de beroepsbevolking verricht regelmatig langdurig staand werk. Op korte termijn en zonder passende maatregelen brengt dat vermoeidheid, en bijgevolg werkongevallen, met zich mee. Op lange termijn veroorzaakt heel de dag rechtstaan vaak rugpijn, zere benen en nierklachten. Deze kwaaltjes stapelen zich op en het ziekteverzuim stijgt. Een antivermoeidheidsmat vormt een goede oplossing tegen zulke problemen. Ze absorberen schokken, verbeteren de stabiliteit en stimuleren de bloedsomloop in de voeten, benen en lage rug.

2. Het verbeteren van de veiligheid van de werkplek:
Aangezien onze antivermoeidheidsmatten voorzien zijn van slipvaste eigenschappen, zullen er tevens minder val-en glijpartijen plaatsvinden.

Gebruik ook onze om een gladde vloer te signaleren.
Voor plaatsen waar er geen antivermoeidheidsmat ligt, kunt u andere gebruiken om val- en/of glijpartijen te voorkomen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze themapagina's ergonomie en musculoskeletaire aandoeningen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten