Werelddag voor veiligheid op het werk: -€20* op online bestellingen vanaf €300 (excl. BTW). Promocode: SAFE17BE

LEAN Vloermarkering

Met vloermarkering kunt u doorgangen en gevaarlijke zones in uw magazijn identificeren, om zo de potentiële gevaren te signaleren en te voorkomen. Seton stelt u een uitgebreid gamma aan vloertape voor, voetstappen of rondjes, in verschillende materialen en kleuren om aan al uw behoeften te voldoen.

13 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Breedte  
102mm(3)
150mm(1)
200mm(1)
21mm(1)
240mm(1)
25.4mm(1)
300mm(2)
50.8mm(2)
50mm(2)
51mm(4)
76mm(3)
89mm(1)
Zelfklevend  
Ja(6)
Zelfklevend(3)
Sterk klevend(2)
Neen(1)
Materiaal  
Polyester(5)
Soepel PVC(3)
Vinyl(2)
Rubber(1)

Een magazijn is een potentieel gevaarlijke plaats. Deze gevaren moeten gesignaleerd worden om uw werknemers te beschermen. Ontdek ons uitgebreid gamma zelfklevende vloertape voor een tijdelijk of permanente markering.

U vindt alles wat u nodig heeft om op een visuele manier doorgangen en nooduitgangen aan te duiden. Zo kunt u ook markeren waar transpaletten moeten staan of waar men EHBO-materiaal kan vinden.
Seton stelt u een compleet assortiment aan klevende vloermarkering voor in de vorm van stroken of voorgesneden vormen. U kunt kiezen uit verschillende soorten materialen en kleuren, om zo een kleurencode te kunnen toepassen. Bovendien is het mogelijk om te opteren voor reflecterende en fotoluminescente markeringen, voor een hoge zichtbaarheid.

Verminder valpartijen dankzij en maximaliseer zo de veiligheid in uw magazijn.
Combineer uw vloermarkering met onze om zo de veiligheidssignalering in uw magazijn te verhogen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten