Werelddag voor veiligheid op het werk: -€20* op online bestellingen vanaf €300 (excl. BTW). Promocode: SAFE17BE

Informatieve etiketten

Ontdek hier ons assortiment informatieve stickers. Deze zelfklevende etiketten bevatten een tekst die een indicatie geef over de aard van het product of het apparaat. Met deze zichtbare stickers, die bovendien gemakkelijk te plaatsen zijn, kunt u dus uw boodschappen op een duidelijke en precieze manier overbrengen.

14 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Achtergrondkleur  
Rood(6)
Geel(4)
Groen(1)
Blauw(1)
Wit(1)
Oranje(1)
Vorm  
Rond(10)
Rechthoek(4)
Prijs  
Lager dan € 100(10)
Hoger dan € 100(4)

Geef informatie over uw documenten, uitrusting en goederen door er eenvoudig een informatieve sticker op te plakken! Deze zelfklevende etiketten hebben allemaal een specifieke tekst die uitleg of een gebruiksaanwijzing geeft.

Zo kunt u bijvoorbeeld een aanwijzing op een duidelijke manier aangeven, waardoor u tijd wint. Deze stickers zijn namelijk heel snel herkenbaar dankzij de zichtbare kleur en uiterst leesbare tekst.

Gebruik dus informatieve stickers om de communicatie binnen uw bedrijf sneller, efficiënter en duidelijker te maken. Zo wordt belangrijk informatie niet over het hoofd gezien en worden er incidenten en problemen vermeden.

Om de geldigheidsdatum op uitrusting aan te duiden, kunt u het best gebruikmaken van onze . Ontdek voor al uw verzendingen ook onze .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten