Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Het roterend signaleringsbord Seton 360

Om u te helpen tijdelijke gevaren en berichten efficiënt te signaleren, heeft Seton het roterend signaleringsbord Seton 360 ontworpen: een exclusief en innovatief product waarmee uw risicosignalering onder alle omstandigheden zichtbaar blijft.

Waarom het signaleringsbord Seton 360 kiezen?

360° zichtbaarheid
360° zichtbaarheid

Een unieke vorm met 8 symbolen

9 pictogrammen verkrijgbaar
Meerdere pictogrammen
verkrijgbaar

Verboden toegang, Social distancing, Gladde vloer ...

Gemakkelijk te installeren
Gemakkelijk te installeren

Geleverd in 2 delen die met 1 klik in elkaar grijpen

Eenvoudig te verplaatsen
Eenvoudig te verplaatsen

Licht en met ergonomisch handvat

Valt nooit om
Valt nooit om

Komt altijd weer verticaal te staan na impact

Mogelijk om een barrière van te maken
Mogelijk om een barrière van te maken

Haak verschillende borden in elkaar dankzij de handige uitsparing

Geschikt in verschillende omgevingen
Geschikt in verschillende omgevingen

Ideaal voor in magazijnen, kantoren, productiehallen …

Gemakkelijk te stockeren
Gemakkelijk te stockeren

Platte opslag die weinig plaats inneemt

Bestel hier

Ontdek de functies van het roterend signaleringsbord Seton 360

Ontdek de functies van het roterend signaleringsbord Seton 360

Wat is het roterend signaleringsbord Seton 360?

Wij zijn uitgegaan van het feit dat een signaleringsbord gemakkelijk kan worden omgestoten. Een plotselinge windvlaag of een haastige voorbijganger die er tegenaan loopt, en het signaleringsbord ligt plat en onleesbaar op de grond.

Omdat we experts op het gebied van veiligheid zijn, hebben we een product kunnen ontwerpen dat zowel tijdelijk als degelijk is en waarmee de aandacht wordt gevestigd op tijdelijke situaties die een risico vormen. Door de aandacht van uw gebruikers te verscherpen, voorkomt u de arbeidsongevallen die zich kunnen voordoen wanneer gevaren niet worden gesignaleerd.

En zo werd het roterend signaleringsbord Seton 360 geboren: een verbeterd, roterend signaleringsbord, waarmee het probleem van mogelijke onzichtbaarheid wordt opgelost. Het bord is in 9 modellen verkrijgbaar, zodat u in uiteenlopende situaties specifieke berichten kunt tonen.

Kies uw signaleringsbord Seton 360

Wat is het verschil met een klassiek A-bord?

Het roterend signaleringsbord Seton 360 is het innovatieve equivalent van een A-bord. Het blijft rechtop staan, wat er ook gebeurt, en zorgt er zo voor dat de risicosignalering op ieder moment zichtbaar blijft. Dankzij het ontwerp is het ook een uitermate leesbaar product: door de slimme plaatsing van de pictogrammen zijn deze altijd zichtbaar, ongeacht de gezichtshoek. Dit roterend signaleringsbord biedt daardoor 360° leesbaarheid van het waarschuwingsbericht, terwijl een klassiek A-bord slechts aan twee kanten leesbaar is.

Hoe werkt het roterend signaleringsbord Seton 360?

Dankzij het exclusieve ergonomische ontwerp komt dit product altijd goed 'op z'n pootjes terecht': het heeft vier poten met ronde uiteinden, met een pictogram aan de voor- en achterkant van ieder uiteinde.

Dankzij de stand van de poten kan het product door te roteren van de ene poot op de andere vallen, mocht het worden omgestoten. Er staat altijd één poot verticaal, met het pictogram omhoog gericht, waardoor de leesbaarheid van het bericht gewaarborgd is.

Hoe wordt het roterend signaleringsbord Seton 360 geïnstalleerd?

Het roterend signaleringsbord werd ontworpen voor tijdelijk gebruik. Het was daarom een vereiste dat het gemakkelijk in gebruik zou zijn en vooral snel geplaatst zou kunnen worden! Het bestaat daarom uit slechts twee delen, die eenvoudig in elkaar kunnen worden geklikt. Geen langdurige en moeizame montage en geen risico dat onderdelen zoek raken!

Wanneer de twee delen in elkaar zijn geklikt, is het product klaar voor gebruik. U hoeft alleen maar het roterend signaleringsbord in een willekeurige richting op de grens van het te beveiligen gebied te plaatsen om ongevallen te voorkomen.

Stap 1 installatie roterend signaleringsbord
Stap 2 installatie roterend signaleringsbord
Stap 3 installatie roterend signaleringsbord
Download hier de installatiegids.

Hoe lang mag het roterend signaleringsbord Seton 360 blijven staan?

Het is zeker mogelijk dit product enkele dagen of weken achtereen te laten staan, maar vergeet niet dat het in principe bedoeld is voor tijdelijk gebruik.

Zorg ervoor dat u het altijd bij de hand hebt om ieder plotseling en kortstondig risico te signaleren. Wanneer risico's permanent zijn, kunt u beter klassieke borden gebruiken om de veiligheid van uw gebruikers te waarborgen.

Welke risico's kunnen met het roterend signaleringsbord Seton 360 worden gesignaleerd?

Ons product is uitgevoerd in 9 modellen, waarmee u over een basis beschikt om de aandacht van uw werknemers te trekken.

Roterend signaleringsbord Seton 360 – Gladde vloer

Roterend signaleringsbord Seton 360 – Gladde vloer

Gebruiksdoel: Ideaal voor het beveiligen van natte en gladde zones.

Wanneer te gebruiken? Reiniging van kantoorvloeren, morsen van diverse vloeistoffen in de industrie, weglekkend water enz. Waarschuw uw werknemers voor een gladde vloer die vóór hen ligt, zodat ze oplettend blijven, voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat ze niet uitglijden of vallen.

In het kort: Het pictogram voor gladde vloer voldoet aan de internationale norm ISO 7010 en is voor iedereen eenvoudig te begrijpen.

Roterend signaleringsbord Seton 360 - Social distancing

Roterend signaleringsbord Seton 360 - Social distancing

Gebruiksdoel: Spoor uw bezoekers en werknemers aan om afstand te houden van elkaar.

Wanneer te gebruiken? In de strijd tegen de verspreiding van ziektes en virussen, is dit A-bord een goeie herinnering aan de voorzorgsmaatregelen omtrent social distacing.

In het kort: Met dit pictogram communiceert u snel en efficiënt over de te respecteren veiligheidsafstand.

Roterend signaleringsbord – Verboden toegang voor onbevoegden

Roterend signaleringsbord – Verboden toegang voor onbevoegden

Gebruiksdoel: Spoort de gebruiker aan niet verder te gaan.

Wanneer te gebruiken? Met het gemakkelijk te begrijpen bericht kan de toegang worden verboden tot gebieden met werk in uitvoering, tijdelijk ontoegankelijke locaties enz.

In het kort: U kunt de veiligheid van gebruikers, de vertrouwelijkheid van uw werk of het intact blijven van materieel waarborgen doordat u ongewenst komen en gaan verhindert.

In welke omgevingen kan ik het roterend signaleringsbord Seton 360 gebruiken?

Risico's vormen een onlosmakelijk onderdeel van alle beroepsgroepen: bij het werken in een bedrijf, in openbare gebouwen, in de industrie of op kantoor, zowel binnen als buiten en zowel bij contact met gevaarlijke producten als met niet-gevaarlijke producten.

Dit product kan in fabriekshallen, in magazijnen, bij laadperrons en zelfs in kantoren worden gebruikt. Samengevat: op alle plaatsen waar tijdelijk een betrouwbare veiligheidssignalering nodig is.

Omgevingen voor het gebruik van het roterend signaleringsbord Seton 360
Omgevingen voor het gebruik van het roterend signaleringsbord Seton 360

Kan ik het roterend signaleringsbord Seton 360 buiten gebruiken?

Het product is vervaardigd uit polypropyleen. Het weegt in totaal 500 gram en is dus tamelijk licht. Hiermee wordt voorkomen dat werknemers letsel oplopen als ze er per ongeluk tegenaan botsen.

Vanwege het lichte gewicht moet gebruik buiten echter worden vermeden: bij sterke windstoten kan het product te ver van de te signaleren gevarenzone terechtkomen!

Hoe kan het roterend signaleringsbord Seton 360 worden vervoerd?

Onze teams hebben aan alles gedacht om u het leven gemakkelijk te maken. Het product is licht gehouden, waardoor één enkele persoon het kan verplaatsen en monteren. Bovendien zit op elke poot een transporthandgreep. Dankzij deze ergonomisch vormgegeven handgreep kunt u alle delen gemakkelijk en moeiteloos meenemen.

Vervoer van het roterend signaleringsbord Seton 360

Hoe moet het roterend signaleringsbord Seton 360 worden opgeslagen?

Dit roterend signaleringsbord dient ten eerste om tijdelijke risico's te signaleren. Zodra de vloer droog is, het gevaar is geweken of de toegang niet meer verboden is, moet het bord snel kunnen worden weggehaald, tot het volgende gebruik.
Er is niet alleen veel aandacht besteed aan het eenvoudig kunnen monteren van het product, maar ook aan het snel kunnen opbergen.

U hoeft de twee delen alleen maar uit elkaar te halen om ze plat te kunnen opbergen. Ze zijn voorzien van in elkaar grijpende uiteinden, zodat ze aan elkaar kunnen worden geklikt om te voorkomen dat ze zoek raken.
Wanneer het roterend signaleringsbord Seton 360 is gedemonteerd, is het niet groter dan 56 x 37 cm. Voor het opbergen is daarom maar heel weinig ruimte nodig!

Hoe moet het roterend signaleringsbord Seton 360 worden opgeslagen?

Kan ik met het roterend signaleringsbord Seton 360 tijdelijk een gevarenzone afzetten?

Het signaleren van een risico is niet altijd voldoende. Het kan zinvol zijn om te verhinderen dat gebruikers het veiligheidsbericht negeren, door de toegang te versperren tot het gevaar is geweken.

Naast hun hoofdfunctie van signalering bieden deze signaleringsborden ook de mogelijkheid om een veiligheidsbarrière aan te leggen. Er is een uitsparing aangebracht waarmee twee roterende signaleringsborden Seton 360 aan elkaar kunnen worden bevestigd. U kunt zo een fysieke barrière maken met de door u gewenste lengte, om het waarschuwingsbericht te versterken en gebruikers aan te sporen een andere weg te kiezen.

Tijdelijk een gevarenzone afzetten met het roterend signaleringsbord Seton 360
Tijdelijk een gevarenzone afzetten met het roterend signaleringsbord Seton 360

Kies uw signaleringsbord Seton 360