Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Tijdelijke markeringsverf voor werven

Advies nodig? Advies nodig? Hoe kan u een tijdelijke markering aanbrengen? Tijdens werkzaamheden is tijdelijke grondmarkering uiterst belangrijk om de veiligheid op uw werf te garanderen. Om deze markeringen gemakkelijk te kunnen aanbrengen, biedt Seton u een aanbod tijdelijke markeringsverf in spuitbussen aan.

6 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Tijdelijke markeringsverf voor werven


Waarom tijdelijke markeringsverf gebruiken voor uw werf?

Tijdens werkzaamheden worden grondmarkeringen vaak aangepast om een tijdelijk gevaar aan te duiden. Er worden ook vaak grondmarkeringen toegevoegd om bezoekers op de hoogte te stellen van de plannen op de werf en de voorzorgsmaatregelen die er moeten worden genomen. In ons aanbod Werfsignalisatie vindt u tijdelijke markeringsverf in spuitbussen, maar ook afzetlinten en kegels om de veiligheid op uw werf te garanderen.

Tijdelijke markeringsverf kan ook handig zijn wanneer borden voor de signalisatie van werkzaamheden ontbreken. Bij gebrek aan duidelijke borden en signalisatie op uw werf kan markeringsverf duiden op gewijzigde of mogelijk gevaarlijke situaties.

Welke verf gebruikt u het best voor uw werf?

Een gepaste uitrusting en de juiste markeringsverf verzekeren de veiligheid bij wegenwerken en op werven. Kies voor tijdelijke markeringsverf die gemaakt is voor het soort ondergrond op uw werf. Er bestaat verf voor gebruik op steen, hout, asfalt … Als de verf op de verkeerde ondergrond wordt aangebracht, zal die niet hechten of vlugger vervagen. Dit kan de veiligheid op uw werf in het gedrang brengen.

Sommige types markeringsverf vervagen vlugger dan andere. Afhankelijk van de duur van de werkzaamheden kiest u voor markeringsverf die enkele dagen of enkele weken blijft staan. U kan altijd onze klantendienst contacteren voor meer informatie.

Hoe kan u tijdelijke markeringsverf aanbrengen?

Onze Tijdelijke markeringsverf in spuitbus voor binnen en buiten is gemakkelijk te gebruiken en kan u overal meenemen. Met een simpele beweging kan u de verf aanbrengen op de ondergrond, zelfs wanneer die oneffen is.

Wanneer u nauwkeurige lijnen wil trekken, kan u een verfspuitbus in een Lijnentrekker met 2 wielen plaatsen. Deze lijnentrekker kan dankzij zijn hoge wendbaarheid worden gebruikt om lijnen te maken in bochten.

Waar kan u tijdelijke markeringsverf aanbrengen?

U kan de verf gebruiken op uw werven of op plaatsen met een gewijzigde verkeerssituatie, zoals een verandering van rijstrook, een wegomleiding … Met de markeringsverf kan u vlot verkeer garanderen en de kans op ongevallen verlagen. Zorg ook voor Verbodsborden - Opgelet uitrit vrachtwagens om het verkeer van en naar uw werf in goede banen te leiden.

Deze verf kan ook worden gebruikt op tijdelijke evenementen om een finishlijn aan te duiden of de plaatsing van kraampjes te verduidelijken.

Hoelang duurt het vooraleer deze verf verdwijnt?

Hoe snel de markeringsverf verdwijnt hangt af van de weersomstandigheden en de ondergrond. De verf zal sneller verdwijnen bij veel neerslag en wind. Verf die werd aangebracht op een poreuze ondergrond zal ook sneller verdwijnen.

Welke uitrusting kan u gebruiken om deze verf aan te brengen?

Als u een precieze markering in een specifieke vorm wil aanbrengen, kan u onze Sjablonen voor markering van vloeren of muren gebruiken.
Voor u de verf aanbrengt, is het belangrijk om uzelf te beschermen met Werk- en veiligheidshandschoenen en Fluorescerende werkkleding .

Naast grondmarkering speelt verticale markering een belangrijke rol in de veiligheid van uw werf . Zorg daarom voor de gepaste borden en signalisatie.
Denk ook aan de signalisatie van uw werfvoertuigen. Door zwaailichten, retroreflectoren of signalisatieplaten te gebruiken zijn de voertuigen goed zichtbaar.

Ontdek ook nog andere soorten grondmarkering in ons aanbod Grondmarkering: verf, sjablonen, markeernagels .