Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Signalisatiekegels en accessoires

Signalisatiekegels helpen bij de opstelling van een tijdelijke signalering. Ze zetten de voorbijgangers aan om een deel van de rijweg niet te gebruiken. Het bouwterrein is zo beveiligd, alsook het personeel en de weggebruikers. Ontdek in dit gamma onze signalisatiekegels en accessoires zoals borden.

32 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Signalisatiekegels en accessoires


Waarvoor dienen verkeerskegels?

Baken uw bouwterreinen af met behulp van onze signalisatiekegels. Ze zijn beschikbaar in verschillende modellen, vormen en kleuren en zorgen voor een tijdelijke maar zeer zichtbare signalering. Voor nog meer zichtbaarheid kunt u ook Lichtgevende signalisatie voor werven plaatsen op deze kegels.

Deze verkeerskegels signaleren dat de weggebruiker een deel van de weg niet mag gebruiken omwille van werkzaamheden, interventies of reddingsoperaties (tijdens ongevallen).

Zij zorgen er onder andere ook voor dat de omleiding langs de beschermde zone zonder moeite verloopt. Dankzij de conische vorm is het bovendien gemakkelijker om deze afbakeningskegels te stapelen, op te bergen en te transporteren.

Wat vind ik nog meer in deze categorie?

In dit assortiment vindt u ook een een aantal accessoires, zoals waarschuwingsborden, met of zonder tekst, zodat u de meest geschikte oplossing kunt kiezen, al naargelang uw behoeften omtrent afbakening en gevaarssignalering.
Maak ook kennis met ons Skipper™ gamma, dat bestaat uit bakens met uittrekbare afbakeningslinten, kegels voor bakens, paaltjes, enz.

Aanvullende producten - Signalisatiekegels en accessoires


Ontdek ook ons gamma aan Borden voor signalisatie werkzaamheden om voorbijgangers te wijzen op de aanwezigheid van werkzaamheden. Het is eveneens noodzakelijk om uw werknemers uit te rusten met Fluorescerende werkkleding en Veiligheidsarmbanden om ze zichtbaar te maken voor de weggebruikers en zo het risico op ongevallen te verkleinen.