Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Signalisatie werken op hoogte

Het gebruik van bouwsteigers bij werkzaamheden kan risico’s met zich meebrengen zowel tijdens de opstelling en afbraak als tijdens het gebruik ervan. Om de veiligheid bij werken op hoogte te verzekeren stelt Seton u producten voor die u zullen helpen om op een optimale manier de aanwezigheid van een bouwsteiger aan te kondigen, alsook inspectielabels.

3 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Materiaal  
Polypropyleen(2)
Polypropyleen en polycarbonaat(1)
Vinyl(1)
Kleur  
Geel/Groen(2)
Rood/Wit(1)
Geel/Zwart(1)

Bouwsteigers zijn een vorm van werkmateriaal die ervoor zorgen dat er tijdelijk in de hoogte kan worden gewerkt, met plaats voor de nodige mankracht om de werken uit te voeren en de mogelijkheid om producten en materialen uit te wisselen.

Voor de veiligheid bij werken op hoogte is het belangrijk om aan de voorbijgangers de aanwezigheid van deze constructie aan te geven. Zulke signalisatie kan worden bereikt met behulp van lampen, universele signalidatiehulzen alsook inspectielabels en borden “verboden toegang voor onbevoegde personen”. Al deze producten worden u door Seton voorgesteld op deze pagina’s om zo het risico op verwondingen en valpartijen te verkleinen.

De veiligheid van bouwsteigers is natuurlijk van uiterst belang om een goed verloop van de werken te verzekeren en het is cruciaal om de nodige maatregelen te treffen om voor deze risico’s te waarschuwen.

Voor een nog volledigere signalisatie, nodigen wij u tevens uit om onze pagina’s te raadplegen gewijd aan Signalisatiekegels en accessoires . U kunt eveneens opteren voor de Omheining en signalisatie van de bouwplaats om inbraken in de risicogebieden tot een minimum te beperken.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten