Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Rijstrookverdelers

Advies nodig? Advies nodig? Hoe kan u een werf efficiënt beveiligen? De rijstrookverdelers worden gebruikt om zones af te bakenen tijdens werken of om zones of rijstroken duidelijk van elkaar te scheiden. De rode en witte kleur zorgt voor een optimale zichtbaarheid. Seton biedt zowel verzwaarbare als plooibare rijstrookverdelers aan. Zo is er voor elk wat wils.
Als expert van de veiligheid biedt Seton nog een goedkoper alternatief aan van de rijstrookverdeler: de verzwaarbare hoes voor strobalen in PVC.

5 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Rijstrookverdelers


Waarvoor gebruikt u rijstrookverdelers?

Dankzij de rijstrookverdelers kunnen mensen veilig een werf betreden. De functie van de verdelers is simpel: ze duiden tijdelijke werkzaamheden aan of ze zetten bepaalde zones af voor de veiligheid. De pluggable rijstrookverdelers zijn nog eenvoudiger in gebruik. Dankzij hun eenvoudige structuur zijn ze moduleerbaar en kan u ze aan elkaar schakelen. Daarnaast zijn er ook nog plooibare en verzwaarbare rijstrookverdelers. De plooibare verdelers kunnen opgeplooid worden waardoor u plaats wint bij het stockeren. Ze zijn bovendien licht en daardoor erg gemakkelijk te transporteren. De plooibare rijstrookverdelers kunnen erg snel en efficiënt geïnstalleerd worden. De verzwaarbare rijstrookverdelers moeten gevuld worden met water of zand zodat ze stevig blijven staan.

Welke rijstrookverdeler gebruiken?

Afhankelijk van de manier waarop u de rijstrookverdeler wil gebruiken, zijn er drie keuzes die u kan maken. U kan opteren voor:

De reflecterende, verzwaarbare rijstrookverdelers die een optimale stabiliteit garanderen.

Deze rijstrookverdelers zijn ideaal om een zone tijdelijk te beveiligen en af te bakenen. De verdelers kunnen gevuld worden met zand of water zodat ze stabiel blijven staan. Als de verdelers gevuld zijn, kan u ze verplaatsen met handpallettrucks.
U kan de verschillende rijstrookverdelers vlot aan elkaar schakelen, wat zeer handig is in zones met druk verkeer. De installatie is gemakkelijk en neemt niet veel tijd in beslag.
Om de rijstrookverdelers zichtbaarder te maken, zijn ze geverfd in rood en wit. Zo zien de bestuurders de rijstrookverdelers al van ver.
Bovendien is de rijstrookverdeler ook nog eens reflecterend, wat de zichtbaarheid van het object nog eens aanzienlijk verhoogd.
De rijstrookverdelers kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

De plooibare rijstrookverdeler.

Het grootste voordeel van deze bakens is dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn en makkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien nemen ze niet veel plaats in. De meeste types plooibare rijstrookverdelers kunnen aan elkaar bevestigd worden via een verbindingsstuk. Ook de plooibare rijstrookverdelers kunnen gevuld worden met zand en water. Ze zijn makkelijk te vullen en te legen. U kan de witte en rode rijstrookverdelers met elkaar afwisselen zodat ze nog meer opvallen.

De verzwaarbare hoes voor strobalen in PVC.

Om een werf af te bakenen, kan u ook een hoes voor strobalen in PVC gebruiken. De hoes is groot en erg bestand tegen scheuren. De hoes zorgt ervoor dat het stro niet verspreid raakt op straat. Met aan weerszijden een witte en rode kleur is deze verdeler gegarandeerd zichtbaar.

Gebruik een aangepaste werfsignalisatie om ongevallen op uw werf te vermijden. Waarschuw weggebruikers voor de mogelijke gevaren.

Aanvullende producten - Rijstrookverdelers


Om zones af te bakenen en wegen van elkaar te scheiden, kan u naast rijstrookverdelers ook dranghekken gebruiken. De hekken vallen op dankzij hun rode en witte kleur en maken duidelijk aan de weggebruikers dat er werken aan de gang zijn. Met de hekken, die tot de categorie: Tijdelijke verticale signalering behoren, kan u ook een toegang blokkeren.

Om een werf af te bakenen, kan u ook Afzetlinten voor werven gebruiken. Dit is een goedkope en simpele oplossing die de toegang tot bepaalde zones verbiedt.

U kan een werf ook omheinen met Afzetpalen voor werven . De verkeerspaaltjes hebben dezelfde functie als verkeerskegels.

Voor een betere zichtbaarheid van uw werf en om te zorgen voor meer veiligheid, kan u kiezen voor Lichtgevende signalisatie voor werven . Deze signalering zorgt ervoor dat uw werf ook ‘s nachts zichtbaar is.