Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Omheining en signalisatie van de bouwplaats

Advies nodig? Advies nodig? Welk hek sluit het best aan bij uw project? Dranghekken en barrières zijn onmisbaar om werkzaamheden af te bakenen. U kunt ermee de openbare weg van de werfplaats scheiden en zo voorkomen dat zowel voorbijgangers als werknemers gevaar lopen. Voor elke werksituatie heeft Seton een oplossing. Maak uw keuze uit ons gamma van plooibare, flexibele en uitbreidbare dranghekken.

46 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Dranghekken

Op een werf is het belangrijk om een duidelijke signalisatie te plaatsen. Weggebruikers moeten op de hoogte zijn van de gevaren. Seton stelt daarom een gamma voor met dranghekken. Met de hekken kan u verboden zones afzetten en de weggebruikers tijdelijk langs een alternatieve zone leiden.

Waarom dranghekken gebruiken?

Om tijdelijk zones af te bakenen of de toegang tot bepaalde zones te verbieden, kan u dranghekken gebruiken. De hekken zijn erg praktisch, want ze zijn bedoeld voor tijdelijk gebruik en toch wegen ze relatief zwaar, zwaarder dan paaltjes of kegels. Daardoor waaien ze niet weg. De hekken zijn ook veel groter dan de paaltjes of kegels waardoor ze vaak gebruikt worden om grote groepen mensen samen te houden en controleren.

Welk type dranghek kies ik best voor mijn werf?

plooibaar dranghek

Harmonicahekken

Om plaats te besparen, kan u kiezen voor plooibare dranghekken. Ze wegen meestal weinig en zijn makkelijk te installeren. Daarenboven kan u heel wat plaats winnen met deze plooibare hekken. Als u bijvoorbeeld het hek wil opbergen, kan u het plooien.

oranje verzwaarbaar drankhek

Verzwaarbare dranghekken

Er bestaan ook verzwaarbare dranghekken. Ze zijn ontworpen om gevuld te worden met zand of water en worden onder andere gebruikt om wegen van elkaar te scheiden. De hekken zijn vervaardigd in een buigbaar, soepel plastic, waardoor ze ernstige verkeersongevallen vermijden.

grijs dranghek in staal

Dranghekken in staal

Men gebruikt vaak dit type dranghek om voetgangers naar een veilig pad te leiden. Er kan bijvoorbeeld een pad afgebakend zijn voor voetgangers met hekken in staal, waardoor ze volledig veilig een weg kunnen oversteken. De dranghekken in staal die ook wel eens nadars of nadarhekken worden genoemd, kunnen lange tijd blijven staan.

De dranghekken kunnen ook de scheiding vormen tussen twee wegstroken. Al is het geschikter om daarvoor afzetpalen te gebruiken.

bouwhekken op werf

Bouwhekken

Ook bouwhekken kunnen nuttig zijn op een werf. Ze dienen om de toegang te verbieden of om te informeren over een gevaar. Ze beschermen zowel de mensen die werken op de werf als de weggebruikers. Deze hekken zijn groter en zwaarder dan de andere hekken uit ons gamma en worden vastgezet in betonnen sokkels en gesloten met een hangslot.

Aanvullende producten - dranghekken

De afzetlinten voor werven en de afzetpalen voor werven bieden ook een oplossing om zones af te bakenen. U kan ook wegen en werven scheiden aan de hand van signalisatiekegels en accessoires.

Vergroot de zichtbaarheid van een werf dankzij onze lichtgevende signalisatie voor werven. We raden ook aan om uw persoonlijke beschermingsmiddelen te voorzien voor uw personeel zodat hun veiligheid gegarandeerd wordt.