Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Loopplanken

Advies nodig? Advies nodig? Waarvoor dienen loopplanken? Op en rond bedrijfsterreinen worden weleens werkzaamheden opgestart waarbij geulen of putten gegraven worden. Om de bezoekers veilig over de kuilen en uitgravingen te loodsen, kunt u loopplanken of loopbruggen installeren. U kunt die gevaarlijke situaties ook op afstand signaliseren met een bord op een paal.

3 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Loopplanken en loopbruggen in metaal of polyethyleen


Kies voor ultieme stevigheid met een metalen antisliploopplank, die in alle werfomstandigheden stand houdt. Eveneens zeer sterk zijn onze gele loopplanken uit polyethyleen. Ze hebben een lage wrijvingscoëfficiënt en kunnen verschillende temperaturen verdragen. Ze weerstaan hoge druk en zijn bijzonder slijtvast. Combineer deze loopplanken met een waarschuwingsbord op paal in deze speciale voordelige kit.
Loopplanken, antisliploopplanken en loopbruggen zijn essentieel om een werf veilig te houden. U kunt ze inzetten om:
  • een overbrugging te maken van de ene kant van de graafwerken naar de andere.

  • een gat in de grond af te dekken.

  • een veilige overgang te verzekeren en te voorkomen dat passanten in de put zouden vallen.

  • zowel de arbeiders op de werf als je eigen personeel of bezoekers die er langskomen een veilige oversteekplaats te bieden.

  • een veilige oversteekplaats te bieden aan buurtbewoners, als de werken bijvoorbeeld gedeeltelijk op het publieke voetpad plaatsvinden.

Antisliploopplank voor werf

Onze gele antisliploopplanken helpen iedereen om op een veilige manier de werf te betreden. Door de felle kleur zijn ze erg zichtbaar en opvallend. In deze tijden waarin circulaire economie steeds aan belang wint, is het goed om te weten dat deze werfbruggen uit polyethyleen 100 % recycleerbaar zijn. Polyethyleen is immers een thermoplast, wat betekent dat de plank volledig kan worden hersmolten. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder rubberen rand. Die rubberen rand is vooral aan te raden als de loopplank op een glad oppervlak moet steunen. Ook hebben ze vier gaten om gemakkelijk te kunnen bevestigen en een handvat om ze gemakkelijk te kunnen verplaatsen.

Metalen antisliploopplank met plooibare rood-witte relingen

Met de metalen antisliploopplanken van Seton kun je op een veilige manier geulen overbruggen tijdens werkzaamheden. Dankzij het grillige patroon in het aluminium is de brug bijzonder slipvast. De rood-witte reling bestaat uit barrières met scharnieren. Als die opgesteld staan, bieden ze houvast en zekerheid. Als de brug verplaatst moet worden tijdens de werken of opgehaald moet worden na de werken, zijn de relingen gemakkelijk inplooibaar. Dat maakt het transport een pak handiger. Deze metalen antisliploopplanken zijn compatibel met dit werfhek.

Kit met gele loopplank en bord om werkzaamheden aan te duiden

Deze kit bestaat uit een antisliploopplank, een tijdelijk verkeersbord op een paal dat de werkzaamheden aanduidt, en een drager. Dankzij de loopplank kunnen voetgangers de werkzone betreden op een veilige manier. Het bord op paal waarschuwt de passanten al vanop afstand dat ze werkzaamheden naderen. De loopplank zelf is verkrijgbaar met antislipband of zonder antisliprand.

Meer informatie over onze loopplanken? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.