Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Lichtgevende signalisatie voor werven

Om uw werf zichtbaarder te maken en zo de veiligheid te verhogen voor iedereen, kunt u uw signalisatie afwerken met lampen en dagslapers. De lichten versterken de zichtbaarheid van werven vooral 's nachts en helpen de waakzaamheid van voetgangers en automobilisten verhogen.

15 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Kleur  
Rood(2)
Geel(2)
Oranje(2)
Prijs  
Lager dan € 10(3)
€ 40 - € 80(4)
€ 80 - € 120(4)
€ 180 - € 260(2)
Hoger dan € 290(2)

FAQ


Wat is het nut van lichtgevende signalisatie op een werf?

Werfzones zijn vaak ook risicozones vooral als ze plaatsvinden dichtbij of op een rijbaan. In dat geval moet het verkeer tijdelijk gewijzigd en/of omgeleid worden. Lichtgevende signalisatie helpt daarbij door de werf zichtbaar te maken en zo voetgangers en voertuigen alert te maken voor de potentiële gevaren.

Welke soorten lichtgevende signalisatie kunt u plaatsen?


- Verkeersregelaars worden door mensen gebruikt om automobilisten en voetgangers te waarschuwen dat er een direct gevaar is. Daarnaast kan dit type lichtgevende signalisatie ook gebruikt worden om voertuigen aan te zetten tot vertragen en zelfs om aan te geven welke omleiding ze moeten volgen. Wordt vooral gebruikt in stadsomgevingen of wegen met weinig verkeer. Personen die een verkeersregelaar gebruiken moeten Fluorescerende werkkleding dragen om te garanderen dat ze zelf ook zichtbaar zijn voor anderen.

- Dagslapers zijn ontworpen om op een barrière, hek, kegel ... te plaatsen. U kunt ermee een signalisatie creëren die van ver zichtbaar is. Dat is vooral nodig bij drukke wegen zoals een autosnelweg. Zo worden automobilisten verwittigd dat er een gevaar is op de weg, dichtbij of verder af. Dagslapers kunnen onder meer op Omheining en signalisatie van de bouwplaats en Signalisatiekegels en accessoires geplaatst worden.

- Om het verkeer te regelen op een werfzone kunt u onze speciale verkeerslichten gebruiken. Zo'n signalisatie kan de bestaande borden annuleren en vervangen. Een verkeerslicht moet 30 meter voor de werfzone geplaatst worden en moet aangekondigd worden door Tijdelijke gevaarsborden voor kegel "Stoplicht" voor optimale veiligheid.

Om de signalisatie op uw werf af te werken plaatst u best ook Signalisatie voor werfvoertuigen . Zo kunt u ieders veiligheid garanderen op en rond uw werf.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten