Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Borden voor signalisatie werkzaamheden

Advies nodig? Advies nodig? Hoe een werf organiseren en signaleren? Werken signaleren is niet al te moeilijk, maar er hangt toch een bepaalde verantwoordelijkheid aan vast. De signalering staat namelijk in voor de veiligheid van de werknemers en weggebruikers. De signalering moet duidelijk en kwalitatief zijn opdat ze correct begrepen zou worden. De signalering moet ook bestand zijn tegen uiteenlopende weersomstandigheden.
Seton biedt een uitgebreid gamma aan signalering voor werkzaamheden aan. Duurzame borden, bakens die zwaar genoeg zijn om de wind te trotseren, reflecterende signalering,... Elk van onze producten heeft zijn eigen specialiteit! Overloop snel dit gamma en bekijk wat Seton voor u in petto heeft.

55 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - borden voor signalering werkzaamheden


Waarom tijdelijke verkeersborden gebruiken?

Het komt vaak voor dat openbare werken deels op de weg of op het voetpad plaatsvinden. Dan is het heel belangrijk om de weggebruikers te waarschuwen, zodat ze hun snelheid kunnen aanpassen of een alternatieve weg kunnen nemen.

Seton stelt een ruim gamma voor aan verkeersborden voor een werf: van borden die de snelheid limiteren tot tijdelijke verkeerslichten. Zo vindt ieder wat wils. En dat is nodig, want de noden op het platteland verschillen van de noden in een stad.

Het is ook nodig om een tijdelijke markering op de vloer aan te brengen. Daarvoor kan je de Tijdelijke markeringsverf voor werven gebruiken. Seton stelt ook een compleet gamma voor met Signalisatiekegels en accessoires om uw werkgebied volledig af te sluiten van de autobaan.

Belang van een efficiënte signalering

De signalering van een werf is essentieel voor de veiligheid. Het moet duidelijk zijn dat er mensen op de werf werken. Het personeel dat op een werf werkt, kan Fluorescerende veiligheidshesjes met reflecterend bretellen en riem dragen voor een grotere zichtbaarheid. Zorg ervoor dat uw werf ook zichtbaar blijft als het donker of mistig wordt. Kies uw verkeersborden nauwgezet en plaats ze op de meest zichtbare plaatsen. Als u vreest dat mensen tegen de signalering zullen rijden, kan u beroep doen op Zelfoprichtende afzetpaal met retroreflecterende strepen . Na een botsing hernemen de paaltjes hun vorm. Dat komt doordat ze vervaardigd zijn in soepel PVC.

Hoe kiest u aangepaste signalisatieborden?

Het bord moet zichtbaar zijn vanaf minstens 150 m. Zo heeft de bestuurder nog de tijd om zijn voertuig tot stilstand te brengen en om te draaien. Hiervoor kan u de of de Verkeersborden "Werkzaamheden" gebruiken.
Als u bang bent dat uw verkeersbord niet stevig genoeg staat, kan u een Staaf voor de verzwaring van verkeersborden gebruiken.

Als u een signalering wenst die bestand is tegen de wind kan u een Blanco signalisatiebord met verzwaarbare houder aanschaffen. Dankzij de houder staat het bord volledig stabiel.

De Inklapbare driepoot met reflecterend pictogram "gevaar" staat ook erg stevig door de signalering op drie punten steunt.

Aanvullende producten - Borden voor signalering werkzaamheden


Nodige accessoires voor signalering

Een efficiënte signalering heeft een aanvulling nodig. Vaak wordt er naast een signalering ook nog een afbakening geplaatst die de werf afsluit van de rijbaan. Diverse types signalering samen zetten heeft een gunstig effect. Het verhoogt de zichtbaarheid.
Naast verkeerskegels die de weg afbakenen, kan u ook werflinten gebruiken om uw werf af te bakenen.

Denk er ook aan om uw personeel te beschermen door hen extra zichtbaar aan te kleden met de Veiligheidskledij en veiligheidsarmbanden . Om hun hoofd te beschermen tegen vallende voorwerpen, dragen de werknemers best Veiligheidshelmen .
Een keer de werken gedaan zijn, is het tijd om terug een gewone signalering te plaatsen.
Bekijk daarvoor ons gamma met Parkeerborden en verkeersborden .