Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Afzetpalen voor werven

De afbakening van een werf of werkzone is één van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen die genomen moeten worden voor de werken zelfs nog maar beginnen. Met deze palen en de Afzetlinten voor werven kunt een tijdelijke afbakening plaatsen, die de weggebruikers en de werkers op de werf zal gidsen om zo de risico's te verminderen en ongevallen te voorkomen.

25 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Materiaal  
PVC(7)
Polyethyleen(6)
Staal(6)
Plastic(4)
Roestvrij staal(1)
Hogedichtheidpolyethyleen(1)
Metaal(1)
Reflectie  
Niet reflecterend(4)
Retroreflecterend(3)
Ja(1)
Reflecterend(1)
Kleur  
Rood/Wit(15)
Geel/Zwart(8)
Wit(8)
Zwart(7)
Rood(5)
Grijs(5)
Groen(2)
Geel(2)
Groen/Wit(1)
Zilver(1)
Blauw(1)
Oranje(1)

Om een efficiënte, tijdelijke afbakening te kunnen installeren op uw werf, stelt Seton u verplaatsbare afbakengingspalen voor. Met die signalisatiepalen kunt u gemakkelijk een werfzone afbakenen om zo de toegang te verbieden of te beperken. Gebruik deze palen in combinatie met Afzetlinten voor werven om de afbakening compleet te maken. Zodra de werken afgerond zijn, haalt u de tijdelijke afbakening weg en kan alle verkeer weer normaal verlopen.

Als er gewerkt moet worden, impliceert dat vaak dat de toegang tot een bepaalde verkeersroute moet afgesloten worden. Of dat er een alternatieve route moet aangeduid worden, zodat het verkeer gemakkelijk en vlot kan blijven verlopen. Een onmisbaar onderdeel van die signalisatie zijn de Borden voor signalisatie werkzaamheden . Een goede signalisatie stelt de gebruiker in staat te anticiperen op eventuele risico's en ongevallen te vermijden. Voor meer veiligheid kunt u als laatste ook nog een Tijdelijke markeringsverf voor werven gebruiken.

Daarnaast is sterk aangeraden dat alle werkers op de werf uitgerust zijn met Veiligheidskledij en veiligheidsarmbanden om een optimale zichtbaarheid te garanderen. Een tijdelijke afbakening volstaat namelijk niet om iedereen die op de werf rondloopt te beschermen. Elke aanwezige moet daarom verplicht Fluorescerende werkkleding en Veiligheidshelmen dragen.

Voor een snelle en efficiënte afbakening, stelt Seton u graag het Skipper™-gamma voor, dat bestaat uit een Skipper™ paal voor Skipper™ bakens met afzetlint , een Skipper™ baken met uittrekbaar afzetlint , muurhouders en houders voor blaadjes. Al die stukken zijn bovendien onderling compatibel. Een afbakening plaatsen was nog nooit zo eenvoudig, snel en efficiënt met Skipper.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten