Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Afzetpalen voor werven

Advies nodig? Advies nodig? Wanneer gebruikt u afzetpaaltjes? De afbakening van een werf of werkzone is één van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen die genomen moeten worden voor de werken beginnen. Met deze palen en de Afzetlinten voor werven kunt u een tijdelijke afbakening plaatsen, die de weggebruikers en de werkers op de werf zal gidsen om zo de risico's te verminderen en ongevallen te voorkomen. Afzetpalen vormen een ideale tijdelijke oplossing, want ze zijn gemakkelijk te installeren en weer te verwijderen. Ze zijn bovendien bestand tegen ruwe weersomstandigheden. Dit is noodzakelijk want werven zijn vaak open gebieden waar het hard waait.

29 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Koopgids - afzetpalen voor werven


Kies voor kwalitatieve afzetpalen

Om een efficiënte, tijdelijke afbakening te installeren op uw werf, stelt Seton u verplaatsbare afbakeningspalen voor. De palen zijn universeel en herkenbaar voor iedereen. Met de signalisatiepalen kan u gemakkelijk een werfzone afbakenen om zo de toegang te verbieden of te beperken.

Wanneer afzetpalen gebruiken?

De afzetpalen voor een werf zijn perfect geschikt om een tijdelijke afbakening te maken. Hun gewicht en materiaal zorgen ervoor dat ze erg bestand zijn tegen slechte weersomstandigheden, waardoor ze gebruikt kunnen worden op werven voor een lange termijn.

Denk eraan om uw palen op een sokkel te plaatsen
De palen zijn vaak vervaardigd in metaal, maar ze kunnen ook voorkomen in PVC. U kan ervoor kiezen om de palen op een sokkel te plaatsen zodat de palen stevig verankerd staan als het waait. Dankzij de sokkels staan de palen stabiel en kan u er accessoires zoals Afzetlinten voor werven of kettingen aan bevestigen.

Schakels, kettingen, linten,... Alles wat u wenst

Er bestaan een hele reeks elementen die ervoor zorgen dat u uw werfsignalisatie kan personaliseren. Dankzij het zware gewicht van de palen kan u er linten of kettingen aan hangen. Voor een snelle en efficiënte afbakening, stelt Seton u graag het Skipper™-gamma voor, dat bestaat uit een Paal voor Skipper™ afzetlinthouder , een Skipper™ afzetlinthouder , muurhouders en houders voor A4-blaadjes. Al die stukken zijn bovendien onderling compatibel. Een afbakening plaatsen was nog nooit zo eenvoudig, snel en efficiënt!

Aanvullende producten


Het is sterk aangeraden dat alle werknemers op de werf uitgerust zijn met Veiligheidskledij en veiligheidsarmbanden om een optimale zichtbaarheid te garanderen. Een tijdelijke afbakening volstaat namelijk niet om iedereen die op de werf rondloopt te beschermen. Elke aanwezige moet daarom verplicht Fluorescerende werkkleding en Veiligheidshelmen dragen.

U kan de afzetpalen combineren met Signalisatiekegels en accessoires . Vaak komen de kegels voor in een felle kleur waardoor de afbakening nog zichtbaarder wordt. Ook de Afzetlinten voor werven kunnen zorgen voor een nog completere afbakening.

Als er gewerkt moet worden, impliceert dat vaak dat de toegang tot een bepaalde verkeersroute moet afgesloten worden of dat er een alternatieve route moet aangeduid worden, zodat het verkeer gemakkelijk en vlot kan blijven verlopen. Een onmisbaar onderdeel van die signalisatie zijn de Borden voor signalisatie werkzaamheden . Een goede signalisatie stelt de gebruiker in staat te anticiperen op eventuele risico's en ongevallen te vermijden. Voor meer veiligheid kunt u als laatste ook nog een Tijdelijke markeringsverf voor werven gebruiken.

U kunt deze afbakeningspalen en kettingen ook gemakkelijk gebruiken om een redtag-zone te creëren. Dit is een zone waarin overbodige producten verzameld worden om later weg te gooien. Lees hier meer over LEAN Red tags en toebehoren .