Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Afzetlinten voor werven

Elke werf moet voorzien zijn van een duidelijke (tijdelijke) signalering om de veiligheid te garanderen. Seton stelt u verschillende oplossingen voor afbakeningen voor, zoals deze afzetlinten en onze om zones met verboden toegang af te zetten. Voor een afbakening in uw bedrijf, kiest u beter voor onze speciaal voor binnengebruik of de .

31 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Materiaal  
Polyethyleen(9)
Polypropyleen(3)
Vinyl(2)
Plastic(2)
Staal(1)
Geweven(1)
Metaal(1)
PVC(1)
Polycarbonaat(1)
Reflectie  
Niet reflecterend(12)
Reflecterend(2)
Retroreflecterend(1)
Kleur  
Oranje(7)
Rood/Wit(6)
Geel/Zwart(5)
Rood(5)
Blauw(4)
Groen(4)
Zwart(4)
Geel(3)
Wit(2)
Magenta/Geel(2)
Grijs(1)
Fluo rood(1)
Fluo roze(1)
Wit/Blauw(1)
Fluo oranje(1)
Zwart/Wit(1)
Fluo blauw(1)
Fluo groen(1)
Fluo geel(1)
Aluminium(1)
Rood/Geel(1)
Zilver(1)

Afzetlinten worden heel vaak gebruikt, zeker in het geval van tijdelijke signalering om zones af te bakenen zoals een werf, een parcours, enz.

Indien het afbakeningslint is opgerold, neemt het niet veel plaats in terwijl het toch een groot oppervlak op een heel zichtbare manier kan afbakenen. De afzetlinten moeten voldoen aan de vereisten omtrent fluorescentie en reflectie. In het algemeen worden ze ontworpen in goed zichtbare kleuren (contrast rood/wit of geel/zwart).

Om gebieden op een correcte manier af te bakenen, is het vaak nodig om te plaatsen waaraan de signalisatielinten bevestigd worden. Seton stelt u een groot gamma aan afzetlinten voor, met of zonder tekst en in verschillende kleuren en contrasten.

Ontdek zeker ook ons Skipper™ gamma, bestaande uit bakens met uittrekbare afzetlinten, afzetpalen, kegels, muurhouders voor bakens enz. Al deze accessoires zijn onderling combineerbaar. Afbakening aan de voordeligste prijs!

Voor een verhoogde zichtbaarheid raden wij u onze aan.

Het is eveneens mogelijk een zone af te bakenen aan de hand van onze . Dit garandeert een stevigere markering en minder risico's op indringers.

Wij raden u ten slotte ook sterk aan om te denken aan de persoonlijke beschermingsmiddelen. Dankzij onze PBM bent u altijd op een veilige en adequate manier beschermd. Ontdek zeker onze gamma's en .

U kunt deze linten ook gemakkelijk gebruiken om een redtag-zone te creëren. Lees hier meer over .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten