Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Straatbanken

Advies nodig? Advies nodig? Waarom straatbanken installeren op uw terrein? Buitenbanken zijn onmisbare elementen in het straatbeeld. Zowel in een stedelijke omgeving als in parken en recreatiegebieden. Een straatbank is een aangename plek om even te verpozen tijdens een wandeling en van het uitzicht te genieten. Misschien zelfs om een snack of een pak friet te eten.
Maar ook op een bedrijfsterrein is een imposante tuinbank een meerwaarde. Plaats hier en daar een tuinbank langs de weg en de omgeving wordt meteen een stuk uitnodigender. Is er een vijver op uw domein? Een aantal houten banken rond de vijver maken het plaatje compleet.

3 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Buitenbanken verhogen de gezelligheid


Een tuinbank van Seton geeft een speciaal cachet aan uw domein.

Bent u van plan om uw bedrijfsterrein uit te rusten met buitenbanken?
  • Uw buitenruimte wordt mooi en gezellig ingericht.

  • Voorbijgangers hebben een plaats om uit te rusten.

  • Onze buitenbanken zijn geschikt voor alle terreinen.

  • Klassiek of modern design: aan u de keuze.

Klassieke houten bank met armleuning

Een houten bank is ideaal om harmonieus in een groene omgeving te integreren. De klassieke zitbank met houten latten en armleuningen heeft een houten zitting en rugleuning, bestaande uit zeven latten met een dikte van 3,5 centimeter. De armleuningen van geanodiseerd aluminium verhogen het comfort.

Klassieke houten bank zonder armleuning

Een houten bank is een absolute meerwaarde op ieder domein. De klassieke zitbank met houten latten en gietijzeren poten heeft een houten zitting en rugleuning, bestaande uit achttien latten met een dikte van 4 centimeter. De gietijzeren voeten met een antioxiderende laag en zwarte verf zijn ultraresistent, ook in vochtige omstandigheden.

Moderne plastic straatbank

De gekleurde graffitiwerende zitbanken met armleuningen zijn hedendaags, kleurrijk en comfortabel. Het zijn echte blikvangers op uw bedrijfsterrein en ze zitten nog heerlijk ook. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van hoogwaardig polyethyleen met graffitiwerende coating.

Meer informatie over onze buitenbanken? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.