Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Straatbanken

Bij de uitrusting van stedelijke gebieden zijn straatbanken het boegbeeld voor het aanbieden van een rustplek. Bijgevolg vindt u hier een uitgebreide selectie zodat u de aankoop kunt doen van een designbank of toch een klassiek model, met of zonder armleuningen. Denk ook zeker na over de aanschaf van een stasteun, uitermate geschikt voor rokersoverkappingen.

3 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Onze zorgvuldig uitgekozen straatbanken zijn in het bijzonder geschikt voor de buitenuitrusting, verschaft door de gemeenschappen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een klassieke aankleding aan de hand van onze gietijzeren banken, al dan niet voorzien van armleuningen. U kunt echter ook een originele toets aanbrengen en hiervoor raadt Seton u banken aan met een esthetischer en verfijnder ontwerp.

Al deze banken vertonen diverse eigenschappen zoals een bestendigheid tegen graffiti om beschadiging te vermijden, alsook een schokweerstand. Deze selectie laat u ook kiezen tussen verschillende materialen, zoals hout of gietijzer.

Transformeer zo een lege ruimte in een gezellige rustplek voor de voorbijgangers, bezoekers en werknemers!

Wij nodig u tevens uit om ons onderdeel Straatvuilnisbakken te raadplegen, om een opeenstapeling van afval op en rond de rustplekken te vermijden, maar vergeet ook onze pagina’s gewijd aan Plantenbakken voor de openbare ruimtes niet voor een gezelligere en warmere ruimte.