Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Plantenbakken voor de openbare ruimtes

Advies nodig? Advies nodig? Waarom plantenbakken installeren op uw terrein? De aankleding van uw buitenruimtes heeft een rechtstreekse invloed op de uitstraling van uw bedrijf. Een plantenbak tovert zelfs een omgeving van glas en beton om tot een aangename en gastvrije ruimte voor werknemers en bezoekers.
U kunt bij Seton terecht voor een bloembak van gietijzer of een bloembak van polypropyleen. Ook aan een boomrooster van gietijzer hebben we gedacht. Als u bomen aangeplant hebt op plaatsen waar voetgangers voorbijkomen, kan zo een boomrooster onontbeerlijk zijn om de veiligheid te garanderen.

3 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Plantenbakken en bloembakken verhogen de gezelligheid


Plantenbakken van Seton dragen bij tot een groene uitstraling van uw bedrijf.
  • Onze plantenbak van gietijzer is robuust maar toch elegant.

  • Onze plantenbak van kunststof is licht en stijlvol maar wel schokvast.

  • Ons boomrooster beschermt de boomwortels maar is niet storend.

Overweegt u om uw buitenruimte te verfijnen met plantenbakken? Een uitstekend idee!
  • Een plantenbak creëert een groene zone.

  • Een bloembak fleurt de ruimte echt op.

  • Een boomrooster beschermt de boomwortels.

  • Een boomrooster verhoogt de veiligheid van slechtzienden.

Plantenbak in gietijzer

De lage plantenbak van roestvrij gietijzer is een aanwinst voor elke openbare ruimte. De afgeronde vorm zorgt ervoor dat de plantenbak zowel in traditionele als in moderne stedelijke omgevingen perfect past. Deze bloembak is gemaakt van massief gietijzer, zodat hij uitstekend bestand is tegen slijtage en zelfs tegen vandalisme. Hij is afgewerkt met zwarte verf op een antioxidantlaag.

Plantenbak in plastic

De lage plantenbak van polypropyleen is licht maar toch heel stevig. Deze plantenbak is gemaakt uit hoogwaardig plastic dat schokbestendig en graffitibestendig is. Hij is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat hij altijd in uw omgeving past.

Boomrooster in gietijzer

Het boomrooster van gietijzer beschermt de boomwortels zonder de omgeving te verstoren. Het boomrooster bestaat uit twee delen die met schroeven aan elkaar vastgemaakt worden. Het boomrooster voldoet aan de toegankelijkheidsnormen voor personen met een handicap. De gaten en gleuven van het boomrooster zijn nauw genoeg zodat een wandelstok of een wiel van een rolwagen niet vast kan komen te zitten.

Straatmeubilair

Als u uw buitenruimte inricht met plantenbakken, kan een mooie houten bank daar perfect bij passen. Neem alvast een kijkje naar onze straatbanken.

Meer informatie over onze plantenbakken? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.