Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Afscheidingshekken

Advies nodig? Advies nodig? Welk afscheidingshek kiezen voor uw openbare ruimte? Afscheidingshekken zijn een belangrijk onderdeel van uw Straatmeubilair . Door hekken te plaatsen in uw openbare ruimtes kan u bepaalde zones afbakenen en de veiligheid van voetgangers en automobilisten verbeteren. Seton stelt u meerdere afscheidingshekken in verschillende kleuren voor. Aan u om te kiezen welk model en welke kleur u in uw openbare ruimtes wil plaatsen.

13 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Afscheidingshekken


Waarom een afscheidingshek plaatsen in uw openbare ruimtes?

Met afscheidingshekken zorgt u voor extra veiligheid in uw openbare ruimtes. De hekken scheiden namelijk voetgangerszones of voetpaden van de rijbaan. Zo verlagen ze de kans op zware ongevallen. Bij een ongeval beschermt het afscheidingshek de voetgangers omdat het de schokken van het voertuig opvangt. Daarnaast leidt het hek het voertuig terug naar de rijbaan.

Naast een beschermende functie zorgen straathekken er ook voor dat voetgangers weten waar ze moeten wandelen. De hekken begeleiden hen naar plaatsen waar ze vlot kunnen de weg oversteken. Dit is handig op drukke plaatsen waar er zowel veel auto’s als voetgangers zijn, zoals scholen en toeristische stadscentra.

Welk materiaal kiest u het best voor uw afscheidingshekken?

Omdat straathekken dienen als bescherming, kiest u best voor een stevig materiaal dat schokken veroorzaakt door auto’s kan opvangen. Met onze afscheidingshekken kiest u voor een duurzame oplossing. Ze zijn gemaakt uit staal en bestand tegen corrosie waardoor ze lang meegaan. Ook onze Straatpalen scheiden voetgangerszones van de rijbaan. Ze kunnen schokken van lichte voertuigen opvangen en tonen aan waar voetgangers mogen wandelen. Voor extra zichtbaarheid ‘s nachts kan u kiezen voor Verkeerspaaltjes met ledlicht op zonne-energie .

We raden u aan om ervoor te zorgen dat uw straathekken passen bij de rest van uw Straatmeubilair . De coherentie van uw straatmeubilair hangt vooral af van de kleuren. Daarom bieden we u een aanbod afscheidingshekken aan met verschillende kleuren en decoraties. Zo zijn onze Ruitvormige, stalen hekken voor stadsgebruik beschikbaar in blauw, groen en bordeaux. Bij ons hekwerk met andreaskruis kan u zelf kiezen voor een decoratie met rozet, een decoratie met cirkel, of een decoratie met raster.

Hoe kan u een afscheidingshek bevestigen?

In ons aanbod vindt u straathekken die op verschillende manieren kunnen worden bevestigd. Zo moeten onze Ruitvormige, stalen hekken voor stadsgebruik vastgemetseld worden, terwijl onze Hekken met stalen kabels, met of zonder reling op een voetplaat moeten worden bevestigd. Onze Driepotige beschermbeugel voor bescherming bomen kan u tijdelijk bevestigen met stalen kokers. Het modulair afscheidingshek kan u volgens uw eigen behoeften met de nodige verbindingsstukken in elkaar zetten. Het modulaire hek kan elke omgeving worden gebruikt en het geeft personen met een beperkte mobiliteit de mogelijkheid om zich vlot te kunnen verplaatsen.

Aanvullende producten - Afscheidingshekken

Vervolledig de inrichting van uw openbare ruimtes met ander Straatmeubilair . Straatvuilnisbakken en buitenasbakken sporen voorbijgangers aan tot netheid. Met plantenbakken en zitbanken maakt u uw openbare ruimtes gezelliger.