Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Speciale verf voor grondmarkering

Advies nodig? Advies nodig? Wat zijn de verschillende soorten verf? De ene verf is de andere niet. Naargelang van de omstandigheden waaraan de verf blootgesteld zal worden, kunnen diverse speciale eigenschappen vereist zijn.
Op weinig verlichte plaatsen kan fluorescende verf aangewezen zijn. In zones met veel verkeer hebt u verven nodig met een hoge weerstand tegen slijtage.
Hebt u galvaniserende verf, roestwerende verf of magnetische verf nodig? U vindt ze in het gamma van Seton.

5 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Extreme omstandigheden vereisen speciale wegenverf


Met ons assortiment speciale wegenverf kunt u:

Hebt u wegenverf nodig die duurzaam is en veeleisende omstandigheden kan doorstaan?
  • Onze wegenverf beschikt over de nodige componenten om als wegmarkering te dienen.

  • Onze wegenverf kan tegen externe factoren, zoals hitte, slijtage of chemische producten.

  • Onze wegenverf kan gemakkelijk en vlug aangebracht worden.

  • Onze wegenverf garandeert een uitstekende hechting.

Markeringsverf

Om wegmarkeringen aan te brengen in openlucht, hebt u markeringsverf nodig die bestand is tegen alle weersomstandigheden en eventueel ook slijtage door verkeer. De markeringsverf op solventbasis is speciaal bestemd voor buitengebruik. Ze is samengesteld uit polyurethaan met twee componenten op solventbasis met een lange levensduur.De sneldrogende wegenverf op waterbasis is droog in tien minuten. Ideaal voor drukke wegen en lijnen die vlug droog moeten zijn. Deze verf op basis van acrylcopolymeer met één component is geschikt voor wegmarkeringen op asfalt, macadam en beton. Deze buitenverven zijn uitstekend bestand tegen uv-stralen, slijtage en chemische producten.

Hittebestendige verf

Als u hete ruimtes zoals schoorstenen, kachels, radiatoren of barbecues wilt bekleden, is hittebestendige verf de enige oplossing. De hittebestendige verf in pot of spuitbus is een verf met siliconebindmiddel. Ze is ideaal voor objecten of oppervlakken die zeer warm worden maar niet blootgesteld zijn aan vlammen. De verf is geschikt voor binnen en buiten, al dan niet op non-ferrometalen.

Zinkverf

Zinkverf is de beste roestwerende verf die er bestaat. Bij Seton verkopen we ze in handige spuitbussen waar u elk type oppervlak mee kunt verzinken. U kunt de zinkverf aanbrengen bij lage temperaturen. De matte zinkverf in spuitbus en de hoogglans zinkverf in spuitbus bevatten meer dan 99 % zuivere zink. Deze roestwerende verf zorgt voor een dubbele bescherming: een fysieke en een kathodische. Ze is bestand tegen temperaturen tot 350 °C.De zinkverf is ideaal voor retouches en om lasnaden te beschermen. Ze kan ook gebruikt worden als antiroestgrondlaag.

Galvaniserende verf

Galvaniserende verf beschermt metaal tegen corrosie en oxidatie en verhoogt zo de duurzaamheid. Dat is een investering die op lange termijn voor aanzienlijke besparingen zorgt. Onze galvaniserende verf in pot of spuitbus is de beste oplossing voor al uw metalen installaties. Het is een verf op basis van acryl met monocomponent voor de bescherming tegen oxidatie en corrosie. Ze garandeert een zeer goede hechting en beschermt tegen krassen en elektrisch lassen. De verf kan na droging overschilderd of gevernist worden.
Welke soort speciale verf u koopt, hangt af van welke extreme omstandigheden ze zal moeten doorstaan. In het assortiment van Seton vindt u direct de gepaste verf.

Markeringsverf moet aangebracht worden op een droge, stofvrije, ontvette ondergrond. U kunt uw vloer ontvetten met deze vloerontvetter voor het aanbrengen van vloermarkering. Op zoek naar materiaal om de verf aan te brengen? Neem een kijkje naar de pagina's met lijnentrekkers en verfaccessoires. Om de verf veilig te gebruiken, vind je bij Seton ook nog werk- en veiligheidshandschoenen, handschoenen voor precisiewerk en Beschermende overalls .

Meer informatie over onze speciale verf voor grondmarkering? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.