Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Braille borden (reliëf, tactiel)

Door te kiezen voor braille borden, kunnen slechtzienden en blinde personen zich gemakkelijker oriënteren in uw gebouwen. Ontdek dus dit gamma met braille borden, borden in reliëf en tactiele borden, waardoor deze mensen de betekenis van uw signalering kennen door de borden te voelen. Deze eenvoudige ingreep zal het zelfstandig gevoel versterken.

17 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

In dit gamma vindt u braille borden, borden in reliëf en tactiele borden om zo de oriëntatie van slechtzienden of blinde personen te vergemakkelijken in uw gebouwen.

Seton heeft braille borden die voor verschillende doeleinden kunnen gebruikt worden: wc-signalering, de richting van de deuropening, een aanwijzing voor de oriëntatie, enz.

Ontdek al onze oplossingen in dit gamma en zorg ervoor dat iedereen, met of zonder handicap, zich gemakkelijk kan verplaatsen in uw gebouw!

Ontdek ook onze andere producten uit het gamma Toegankelijkheid voor personen met een handicap , zowel voor binnen als buiten uw site.

Bekijk ook alle informatie die u wilt weten over de Belgische wetgeving inzake toegankelijkheid voor personen met een handicap.