Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Rekbescherming

Om de veiligheid van de opgeslagen goederen op de rekken in uw magazijn, uw rekken zelf en uw personeel te kunnen garanderen is het aangeraden om aangepaste bescherming te voorzien. De botsing tussen vorkheftrucks en uw rekken kan namelijk heel wat schade berokkenen. Dit gamma Rekbescherming zal u helpen om dit risico te vermijden.

15 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Materiaal  
Staal(7)
Staalplaat(1)
Hout(1)
Hoge densiteit polyetheen (HDPE)(1)
Case-hardened Steel(1)
Rubber(1)
Staal & Aluminium(1)
Polyethyleenschuim(1)
Plastic(1)
Breedte  
100mm(3)
120mm(2)
130mm(1)
160mm(3)
180mm(1)
80mm(2)
860mm(1)
Kleur  
Geel(4)
Geel/Zwart(4)
Zwart(2)
Fluo geel(1)
Rood/Wit(1)

FAQ


Wat houdt rekbescherming in?

De producten in deze categorie zijn ontworpen om rekken te beschermen tegen aanrijdingen en botsingen.

Waarom is dat belangrijk?

In een magazijn manoeuvreren heel veel voertuigen zoals vorkheftrucks. Door een onoplettendheid of beperkte ruimte kan zo'n voertuigen al snel eens een rek raken. Het rek zal dan schade oplopen en met verloop van tijd verzwakken en inzakken. Of het rek zakt direct bij impact in. Dat kan ernstige gevolgen hebben, niet alleen voor alle goederen die opgeslagen zijn op die rekken, maar ook voor alle mensen rondom. Zeker als er een domino-effect optreedt, waarbij het ene rek het andere naar beneden haalt. Zulke situaties moeten kost wat kost vermeden worden als u de veiligheid van uw werknemers wilt kunnen garanderen.

Hoe bieden deze producten bescherming?

In de eerste plaats maken deze producten het rek zichtbaar. Zo kunnen chauffeurs hun manoeuvres beter inschatten. Als er dan toch een botsing gebeurt, gaat de bescherming de schok opvangen en zo voorkomen dat het rek geraakt of beschadigd wordt.
Naast rekbescherming plaatst u best ook , zo wordt de snelheid van de voertuigen verminderd, en bijgevolg ook de kans op bruuske, gevaarlijke manoeuvres.

Keuzehulp


In deze categorie is uw productkeuze vooral afhankelijk van welk deel van het rek u wilt beschermen: de hoek van een rek, de volledige stijl, de onderkant van het rek over een bepaalde lengte, tot op een bepaalde hoogte ...

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten