Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Veiligheidskleding en veiligheidsarmbanden

Veiligheid op de werkplek is de prioriteit van elke werkgever. Daarom stellen wij u een volledig gamma aan veiligheidskleding en veiligheidsarmbanden voor, voor een betere bescherming van de gebruiker, zowel overdag als 's nachts.

50 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Materiaal  
Polyester(10)
PVC(7)
Niet-geweven polypropeen(4)
Polyethyleen(4)
Tyvek®(2)
Polypropyleen(2)
Weefsel met PVC-coating(2)
Polyester/katoen(2)
Gelamineerd polyester(1)
PVC/PU(1)
Spunbond/PE/SMS(1)
Katoen(1)
Tyvek(1)
lovID_663499(1)
pvc op polyester/katoen drager(1)
Nylon(1)
100% PU op polyamide drager (170 g/m²)(1)
pvc op polyester/nylon drager(1)
Polypropeen dubbele pvc-coating(1)
Reflectie  
Retroreflecterend(13)
Reflecterend(6)
Ja(2)
Niet reflecterend(1)
Kledingmaat  
Eén maat(17)
L(25)
M(15)
S(4)
XL(25)
XXL(21)
XXXL(1)
  1. 1
  2. 2

Seton stelt u een breed gamma voor aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) gewijd aan signalerings- en veiligheidskleding. U vindt er meer bepaald kleren in heel zichtbare kleuren (voor overdag) en met reflecterende of fluorescerende stroken (voor 's nachts), zoals veiligheidshesjes en -parkas. Voor een optimale zichtbaarheid zijn er ook veiligheidsarmbanden apart verkrijgbaar.

Bepaalde beroepsactiviteiten houden ook risico's in op onder meer verwondingen, brandwonden, schokken, valgevaar, ... Het is bijgevolg verstandig om deze risico's te verminderen door het beschermingsniveau te verhogen, bijvoorbeeld door de aankoop van geschikte werkkleding. Zo bieden wij uw kleding aan voor werk in vuile omgevingen of moeilijke weersomstandigheden, zoals thermische kleding, regenkleding, ...

Voor een optimale hygiëne kunt u kiezen om beschermende kleding ter beschikking te stellen van uw werknemers en bezoekers, zoals overalls, overschoenen, haarnetjes, ... Vooral in de voedingssector, ziekenhuizen en laboratoria komen deze benodigdheden van pas.

Voor een duidelijk overzicht van de verschillende PBM en u te helpen bij uw keuze uit ons aanbod, nodigen wij u uit om onze themapagina over veiligheidskleding te raadplegen.

Om duidelijk aan te geven dat het dragen van beschermende of veiligheidskleding verplicht is, kunt u één van onze gebruiken.
Om deze PBM veilig en netjes op te bergen, kunt u ons assortiment van bekijken.

Voor meer informatie rond PBM kunt u terecht op onze themapagina persoonlijke beschermingsmiddelen alsook op de site van het BeSWIC.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten