Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Absorptiemiddelen voor chemicaliën

Heeft uw bedrijf te maken met het beheer van chemische producten of gevaarlijke vloeistoffen? Om een ramp door een mogelijke lek of lozing te vermijden, raden wij u aan om absorptiemiddelen voor chemicaliën aan te schaffen.
U kunt hier absorberende rollen of kussens terugvinden, alsook talrijke andere oplossingen die een gevaarlijke chemische verontreiniging kunnen vermijden.

23 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

De behandeling van vloeibare, chemische producten kan snel (milieu)gevaarlijk blijken indien er gemorst wordt in ruimtes die hier niet op voorbereid zijn. Om een potentiële ramp te vermijden is het nuttig om absorptiemiddelen voor chemicaliën te voorzien.

Een absorptiemiddel voor chemische stoffen vormt namelijk één van de belangrijkste troeven bij de neutralisatie van schadelijke vloeistoffen voor de omgeving en de werknemers.

Er bestaan verschillende modellen zodat u over de oplossing beschikt die het best aansluit op uw behoeften: absorberende kussens, rollen, versperringen, korrels, doeken, enz.

Door snel en doeltreffend te reageren, wordt het gevaar bij het morsen van schadelijke vloeistoffen ingeperkt, zodat een chemische verontreiniging, die soms moeilijk onder dwang te krijgen is, wordt vermeden.

Signaleer de aard van uw voorradige en/of vervoerde goederen door de Identificatie van gevaarlijke producten .
Neem ook zeker een kijkje in ons assortiment van Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM om rechtstreeks contact te vermijden.
Doorloop ook ons assortiment van EHBO en Verzorging om snel te kunnen reageren indien er zich toch een ongeluk voordoet.