Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Accessoires voor goederenbehandeling

Kies voor efficiëntie en veiligheid tijdens het verpakken en uitpakken van uw zendingen. Stel daarvoor veiligheidscutters, etiketdispensers en een inpaktafel ter beschikking van uw orderpickers en andere magazijnwerknemers. Zo wordt hun werk een stuk eenvoudiger en zullen bestellingen sneller behandeld kunnen worden!

41 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Om uw verpakkings- en uitpakproces extra vlot en veilig te laten verlopen bieden we u op deze pagina een aantal hulpmiddelen. U vindt er onder meer cutters, stickerdispenser, inpaktafels en andere accessoires zoals een handteller.
Gegarandeerde tijdswinst met deze producten!

FAQ


Welke soorten cutters of messen bestaan er?

- Als eerste is er het veiligheidsmes. Dit mes heeft een trapeziumvormig lemmet dat maar tot een bepaalde lengte kan uitgeschoven worden. Zo vormt er zich een driehoekige punt. Dit type mes werkt halfautomatisch. Dat wil zeggen dat het lemmet vanzelf terugspringt in de houder zodra het contact met het snijoppervlak verbroken is. Let op! Om die veiligheidswerking te verzekeren moet u wel de duim van de schuiver halen wanneer u begint te snijden!
Deze extra maatregel verlaagt het risico op verwondingen tijdens het gebruik van een uitschuifmes.

- De tweede grote categorie zijn de foliemessen of dozenopeners. Zoals de naam het verklapt zijn deze cutters speciaal ontworpen om dozen, Wikkelfolie en kabelbinders , omsnoeringsband, touw, tape etc. door te snijden. Dankzij het afgeschermde, beveiligde mes kan de inhoud van de verpakking niet beschadigd raken. Kan ook gebruikt worden om nietjes weg te halen.

Onze cuttermessen bestaan daarnaast ook in verschillende modellen: kies tussen messen met een vervangbaar of onvervangbaar mes, slipvaste cutters, verstevigde, detecteerbare, lichte of zefls keramische messen.

Wat zijn sticker- of etikettendispensers?

Dit hulpmiddel is speciaal ontworpen om snel en eenvoudige stickers te kunnen kleven op uw pakketjes, dozen, zendingen. Afhankelijk van het model zijn ze geschikt voor één of meerdere rollen.
Hoe werkt het? Wel, de dispenser scheidt de sticker automatisch van het papiertje. Minder gepruts = tijdwinst!
Kan onder meer gebruikt worden met de Verpakkingsetiketten, kantel- en schockindicatoren , maar ook met onze Etiketten op rol en Etiketten voor inventaris en kwaliteitscontrole .

Wat zijn de voordelen van een inpaktafel?

Vroeger was een paktafel gewoon een platte tafel waarop zendingen werden voobereid en goederen ingepakt werden. Tegenwoordig zijn de eisen voor dit proces heel wat strenger. Zo moeten werknemers ergonomisch en verantwoord kunnen werken op hun werkplek. Dat komt de productie, de werkhouding en het werkplezier van uw werknemers ten goede. In dat kader plaatst u best inpaktafels voor uw werknemers. Die zijn aangepast aan de menselijke motoriek en zorgen dat al het nodige materiaal binnen handbereik is en blijft.

Om uw kleine tot middelgrote pakketten te verplaatsen in uw gebouwen of tot in de vrachtwagen kunt u onze Steekwagens en magazijnwagens gebruiken.