Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Kabelbescherming

Kabelbruggen zijn een essentieel onderdeel van uw magazijninrichting. Ze beschermen niet alleen uw werknemers, kabels én machines, maar zorgen ook voor meer overzicht in de organisatie van uw leidingen, slangen etc. in uw magazijn.

14 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

In de eerste plaats is kabelbescherming bedoeld om — uiteraard — te beschermen. Zo kunnen kabels, leidingen, slangen etc. niet tegen wrijving of te hoge belasting. Daarnaast kun ze ook vervormen en beschadigd raken als ze blootliggen of aan extreme temperaturen blootgesteld worden. Bovendien is het ook mogelijk dat er kortsluiting optreedt als er verschillende niet-compatible elementen met elkaar in contact komen. Daarom zijn onze kabelbruggen gemaakt van harde kunststof, een stevig materiaal. Zo kunnen vrachtwagens, heftrucks, kruiwagens, auto's … over de kabels rijden zonder ze te beschadigen.

Anderzijds beschermen kabelbruggen ook de mens. Losse kabels zorgen namelijk onvermijdelijk voor valpartijen. Daarom zijn onze kabelbruggen zo ontworpen dat ze goed zichtbaar zijn, en dat dankzij de contrasterende kleuren geel/zwart. Dat zorgt ervoor dat het obstakel zichtbaar gemaakt wordt en dat ongelukken vermeden worden.

Verder vermijdt kabelbescherming ook dat machines of apparaten beschadigd raken. Een elektrische kabel, computerkabel, gas- of waterkabel die plots losgetrokken wordt, kan immers voor ernstige problemen zorgen.

Naast bescherming zorgt kabelbescherming ook voor een verhoogde organisatie in uw magazijn, op uw bouwplaats, fabrieksterrein … Met kabelbruggen kunt u uw kabels scheiden, afdekken, bevestigen, geleiden en sorteren.

Ons aanbod kabelbescherming bevat verschillende mogelijkheden: er zijn kabelbruggen om kabels van onderen in te steken of van boven, er bestaan kabelbruggen voor buiten en/of voor binnen, de ene bescherming is permanent, de andere is tijdelijk etc.

Bescherm ook op kantoor uw kabels en vermijd zo valpartijen van uw werknemers. Ontdek hiervoor ons gamma Kabelbescherming voor kantoor .

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten