Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Keuringsstickers voor voedingsindustrie - Polyethyleen

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over keuringsstickers voor voedingsindustrie Seton biedt keuringsstickers voor elke soort werkomgeving, zelfs voor de voedingsindustrie. Deze etiketten zijn vervaardigd van polyethyleen en voorzien van witruimte om een datum of boodschap toe te voegen.

2 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Keuringsstickers voor voedingsindustrie


Wat is een keuringssticker?

Als werkgever is de veiligheid van het personeel uw verantwoordelijkheid. In de voedingssector bent u bovendien verantwoordelijk voor de algemene 'veiligheid'. In dit gamma vindt u controlestickers en niet de klassieke keuringsstickers waarbij u een maand en/of jaartal moet ponsen.
Het zijn eveneens visuele middelen die u helpen in één oogopslag te zien wanneer een voedingsmiddel, een machine enz. gecontroleerd moet worden.

Welk materiaal is geschikt voor de voedingsindustrie?

Keuringsetiketten voor de voedingssector zijn vervaardigd van polyethyleen. Dit materiaal kleeft goed op droge, niet-vettige oppervlakken. U kunt deze etiketten ook gebruiken voor iets moeilijkere ondergronden: fruit en groenten met een grillige vorm of met haartjes (denk bijvoorbeeld aan een kiwi).

Wat zijn de mogelijke opties bij keuringsstickers voor voedingsindustrie?

Kies uit 2 mogelijkheden om het beste keuringsetiket te kiezen voor uw werkomgeving.

Het model

Er bestaan 2 soorten controlestickers van polyethyleen:
  • Ronde sticker met tekst: Voeg een datum en/of tekst toe

  • Vierkante sticker met tekst: Voeg een datum en/of tekst toe


De afmetingen

De ronde stickers hebben een diameter van 26 mm De vierkante sticker is 25 x 25 mm groot.

De verpakking

Keuringsstickers voor de voedingsindustrie worden verkocht per rol van 50 (zowel voor de ronde als voor de rechthoekige stickers). Een rol is handig wanneer u vaak keuringsetiketten nodig heeft en is gemakkelijk op te bergen.

De tekst

In tegenstelling tot de klassieke keuringsstickers, worden deze modellen niet geassocieerd met een specifieke kleur. De controlestickers met de dagen van de week zijn perfect indien u nog een bepaalde boodschap wilt meedelen. De controlestickers met 'minstens houdbaar tot' en 'te gebruiken voor' hebben enkel nog een datum nodig die aanduidt wanneer u het voedingsmiddel moet vervangen.
U heeft dus geen ponstang nodig om een datum te markeren.

Complementaire producten - Keuringsstickers voor voedingsindustrie


Gebruik onze Permanente markers om een datum en/of tekst toe te voegen in de witruimte. Door het permanente karakter van de inkt, kan de boodschap niet verwijderd worden. Fraude is dus onmogelijk.