Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Toebehoren voor nood- en oogdouches

Het onderhoud van reinigings- of oogspoelingsinstrumenten is essentieel voor de veiligheid van de werknemer. De inspectie moet minstens twee keer per jaar gebeuren. Seton biedt u reserveonderdelen aan zoals douchesproeiers, wasbakken voor oogspoeling of ook kleppen die u zullen toelaten om uw onderdelen te wisselen in geval van verstopte leidingen, stagnerend water of een slecht waterdebiet.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Wist u dit?
Een persoon moet aangesteld worden om wekelijks de uitrusting van nooddouches en oogspoelingen te controleren en te doen werken. Dit laat toe om te garanderen dat er voldoende spoelvloeistof is, om de afzetting van voorraadkanalen te elimineren en om zoveel mogelijk de toename van microben te verminderen veroorzaakt door stilstaand water.
Deze persoon moet een gedateerd en ondertekend verslag bewaren van deze inspecties.
Seton biedt u een uitgebreid gamma van controle-etiketten en keuringsstickers aan ten einde uw apparatuur voor reiniging en spoeling van de ogen heel goed te inspecteren.
Het preventieve onderhoud moet om de 6 maanden uitgevoerd worden (controle van leidingen van het waterdebiet) en reserverveonderdelen moeten beschikbaar zijn.