Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

AED-accessoires

De automatische externe defibrillators worden beschouwd als een medisch instrument. Het is dus noodzakelijk om te waken over het onderhoud van dit apparaat. Dit onderhoud gebeurt door de periodieke controle van batterijen en elektroden. Seton biedt u een uitgebreid gamma aan van batterijen, elektroden en andere accessoires die compatibel zijn met hartdefibrillators HS1.

4 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

De levensduur van de elektroden is 2 jaar en deze van de batterijen 4 jaar. Het staat op de defibrillator HS1 vermeld. Voor de goede werking van uw defibrillator is het dus belangrijk om te waken over de vervaldatum van uw elektroden en van uw batterij en deze op tijd te vervangen.
Seton raadt u het gebruik van controle-etiketten aan: ze bevatten een te personaliseren zone ‘Volgende controle’. Ze zijn dus ideaal om de opvolging van uw uitrusting te vergemakkelijken. Bovendien hebben deze etiketten ook een functie als verzegeling: ze ontmoedigen een gebruiker met slechte bedoelingen. In een oogopslag bent u gewaarschuwd voor elk ongewenst gebruik..