Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 58 082

Winkelwagentje (0)

Gebodsborden en -pictogrammen PBM

Advies nodig? Advies nodig? Hoe uw werknemers beschermen tegen ongevallen? Sommige werkomgevingen kunnen een bedreiging vormen voor de veiligheid of gezondheid van uw werknemers of bezoekers. Dan zijn gebodsborden PBM en pictogrammen PBM onontbeerlijk en in de meeste gevallen wettelijk verplicht. Sowieso wilt u als werkgever geen enkel risico lopen dat een werknemer of bezoeker aan uw bedrijf een letsel zou oplopen. De borden PBM duiden duidelijk aan welke persoonlijke beschermingsmiddelen aangewezen zijn om te dragen in welke zone. Dat kan gaan om een veiligheidshelm, een stofmasker, een veiligheidsbril, werkhandschoenen ... Voor elk type bescherming is er wel een pictogram beschikbaar.

1-92 van 380 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voor professionele activiteiten waarbij uw personeel wordt blootgesteld aan het risico op verwondingen, breuken, of andere kwetsuren, is het belangrijk om de gepaste persoonlijke beschermingsmiddelen te voorzien.

In België is de werkgever verplicht om de nodige PBM gratis ter beschikking te stellen van zijn werknemers. Bovendien moet hij deze ook onderhouden, reinigen en/of vervangen, indien nodig.

Als de verplichting tot het dragen van deze PBM niet wordt gerespecteerd, kan dit leiden tot een blessure of zelfs tot het overlijden van een onbeschermde werknemer. Dit ongeluk zal op zijn beurt nefaste gevolgen hebben voor de productiviteit van het bedrijf. Om te vermijden dat het verplicht dragen van PBM genegeerd wordt, is het nodig uw personeel te herinneren aan de veiligheidsmaatregelen.

Het plaatsen van een gebodsbord voor het dragen van een PBM in een dergelijke risicozone is daarom een eenvoudige en duurzame maatregel die deze boodschap versterkt. Kies het specifieke gebodsbord dat u nodig heeft, of het nu voor het verplicht dragen van een veiligheidshelm, oogbescherming of een reddingsvest is: u vindt in ons aanbod alle mogelijke gebodsborden voor het dragen van PBM.

Ontdek ook ons gamma Borden en pictogrammen Gevaar om uw werknemers te waarschuwen voor het mogelijke gevaar waar ze aan blootgesteld worden.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen in de categorie van de Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM .

Gebruik de filters links om alle veiligheidssymbolen terug te vinden die beantwoorden aan de eisen van de norm EN ISO 7010.