Nieuw: stootrand met universele hoek voor een veiligere werkomgeving

Nieuwe universele stootrand

Hoewel het aantal werkongevallen in België daalt sinds 2011, werden er in 2015 nog 157.242 aangiften gedaan. Zowat de helft van die ongevallen leidt tot een tijdelijke ongeschiktheid, en zo’n 10% tot een blijvende arbeidsongeschiktheid. Dat kan je bedrijf handenvol geld kosten. Daarom doe je er als werkgever goed aan om je werkomgeving te beveiligen en zo je werknemers te beschermen.

In ons gamma Aanrijbeveiliging vind je verschillende producten om de werkplaats van je werknemers veilig te maken, alles van hoekbeschermers tot beschermpalen en stootranden. Uit die laatste groep willen we je graag onze nieuwste Seton-exclusiviteit in detail voorstellen: onze flexibele stootranden voor hoeken Optichoc.

Flexibele stootrand - Seton-exclusiviteit
Flexibele stootrand – Seton-exclusiviteit

Wat maakt deze stootrand nu echt uniek?

Het soepele polyurethaanschuim maakt deze stootrand niet alleen schokabsorberend, maar ook uiterst flexibel (van 45° tot 160°), waardoor je deze bescherming in gelijk welke hoek kunt gebruiken. Je kan het zelfs gebruiken op randen die niet overal dezelfde hoek hebben.

Schema flexibele hoek

Deze universele stootrand is zelfklevend en is dus gemakkelijk, snel een eenvoudig te gebruiken. Het volstaat om het plastic folietje eraf te halen en de stootrand stuk voor stuk op de juiste plaats aan te brengen. Let wel op, hoewel de lijm behoorlijk sterk is, wordt het aangeraden om de stootrand te gebruiken op gladde, niet-poreuze oppervlakken die voordien proper gemaakt werden.

Wacht dus niet langer om uw werknemers te beschermen! Installeer deze flexibele bescherming op rekken, tafelhoeken, scherpe randen … Je moet je zelfs geen zorgen maken of de stootrand wel zal passen op de hoek in kwestie.

Bekijk ook de rest van ons gamma Aanrijbeveiliging om de veiligheid van je infrastructuur te optimaliseren. Of bekijk ons aanbod Persoonlijke beschermingsmiddelen om uw werknemers veilig uit te rusten.

Bronnen:
Fonds voor arbeidsongevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *